11.2.11

a beauty day

Jos äsken ottamissani kuvissa olisi näkynyt vain yksi leuka kolmen sijaan, olisin näyttänyt teille hienot ja  lennokkaat kiharani, suoraan 80-luvun Charlien enkeleistä. Kampaajan käsitys kauniista naisesta.Hän kuvasi minua sanoilla funny looking lady, mikä aiheutti hieman kysymysmerkkejä ilmaan sekä tulikiven katkuisia mulkaisuja (mies)kampaajan suuntaan, kunnes kuulin sanat helui (kaunis arabiaksi) ja hänen selityksen sanalla funny ( hymyilen kuulemma koko ajan).Tarkoituksena oli sanoa happy. Anteeksipyyntö oli hyväksytty.

Mutta ei, en vain voi. Realiteetit ovat vastaan. Ihan kaikkea ei vain voi paljastaa. Hieman harmittaa, sillä  samalla olisitte nähneet myös uudet hienot kulmakarvani ( ei enää massiivisia kulmia ) sekä silkin sileän nenän alustan, josta viikset (kyllä) olivat vähemmän hellävaraisesti poistettu. Koska itsekritiikkini on kohdallaan, näytän kuitenkin pienimuotoisen ennen-kuvan sitä parempaa jälkeen-kuvaa odotellessa.

5 comments:

mizyéna said...

Jaahas sitä ollaan oltu hemmottelemassa itseään. Niin sitä pitää :))

Anonymous said...

Tiituspohja klo.06.30 linja-autopysäkillä -30 + napakka tuuli. Päivällä paistoi AURINKO ja lumi kimmelsi; ihana talvi ! Täällä kuumeista mahatautia (ylä- ja alapäästä. Rillipää oksensi eilen ja osa ei osunnut sinne minne pitäisi...Yöäk ! Hyvää viikonloppua ja tulevaa ystävänpäivää ! t: Tiina & joukot
ps.Saako toivoa ? Kiharoita kiitos !

Jael said...

Sitä Charlien enkelit-lookia olisi kiva nähdä! Ah,miten ihanaa käydä itseään hemmottelemassa!

Maria said...

Mulle tuli ihanan kupliva mieli tätst!Voi olet todella sukulaissieluni:D
Kaunista viikonvaihteen aikaa siellä!

pikkujutut said...

Mizyena, kahtena päivänä jopa :)

Tiina, näinkin FB:ssa kuumemittarin rikkoutuneen teidän huushollissa.:) Toipumista sairaille.Ihanaista ystävänpäivää myös teille kaikille!
Saat toivoa, mutta et näe kuin vasta seuraavalla kerralla, otan kuvan jo kampaajalla, missä ne vielä ovat kiharalla:).

Yaelian, vain pyssy puuttuu, mutta sekin korvattiin sormilla, asennot löytyvät jo :) Näytän seuraavalla kerralla kiharat :). Ja ei kun hemmottelemaan itsekin..

Maria, nauroin eilen vedet silmissä kampaajalla ja sen jälkeen.Voi olla että kohta tulee porttikielto koko paikkaan.Joten hyvä jos kupliva mieli välittyi :).Mukavaa viikonvaihdetta sinnekin.