14.1.11

life is...


Elämä on, sanoisi joku.
Ei ole todellista, sanoisi joku toinen.
Tää on niin tätä, sanoo sitten joku muu.

Kulunutta vuotta on eletty noin 15 päivän verran.
Noiden päivien aikana meillä on ollut vierailulla ärhäkkä mahapöpö. Ollaan oltu keskellä putkiremonttia, jälleen kerran. ( Lyhyt remontti, en valita. Klo 9.15 - 13.00, 2 miestä ja nyt lämmin vesiputki kulkee asunnon ulkopuolella, katolla ja tulee seinään poratun reiän kautta takaisin asuntoon.) Niin, ja maan hallituskin tuossa kaatui, muttei se meidän elossa näy, vielä ainakaan. Kunhan vain odotetaan.

Kun on ollut näinkin vauhdikas alku tälle vuodelle, niin mitäköhän seuraaviin 350 päivään vielä mahtuukaan. Onneksi en tiedä. Muuten voisi iskeä jonkin sortin stressi.

6 comments:

Jael said...

Toivottavasti vuosi jatkuu parempana kuin se alkoi,ilman putki ym.ongelmia.Ja paranemisiin,mahapöpö on kurja vieras. toivottavasti hallitusasiatkin saadaan järjestykseen....parhaimmalla mahdollisella tavalla,vaikka vähän vaikealta näyttää...

Satu said...

Toivotaan rauhallisempaa tahtia ainakin ja iloismpia asioita! Aivan mahtavat nämä kuvat, olen myyty.

Maria said...

Onneksi olo rauhallinen.Kaikesta huolimatta.
os toimiiko korukauppa sieltäkin??

Lissu said...

Vàlimeren rannoilla tuntuu politiikassa tapahtuvan yhtà sun toista! Kumpa saapasmaassakin ...
Toivottavasti vatsapòpòt lannistuvat. Iloista uutta viikkoa koko sakille, myòs sille, joka EI haluaisi sinne kirjataakan alle.

Anonymous said...

Eipä oo meilläkään ollut hallitusta aikoihin muttei se mihinkään näytä vaikuttavan;-)

pikkujutut said...

Yaelian, suunta on selkeästi parempaa, mitään näin riehakasta tuskin enää tapahtuu..Saa nähdä mitä tuleman pitää, monia mutkia edessä.

SAtu, iloisista asioista päivän ilo.Lisää kuvia luvassa, kunhan ne koneelta löydän ja saan ilmoille :).Kiitos.

Maria, rauhaa ja rakkautta. Toimii kauppa, jolloin tavalla. Ota yhteyttä niin tsekataan miten voin auttaa :)

Lissu, mahaöpö oli sitkeä sissi mutta nyt ollaan jo pystyssä. Ihan pimeitä nämä päättäjät mutta onneksi minun ei tarvitse olla seassa. Sille yhdelle löytyi uusi harrastus, juoksu, joka hieman tsemppaa, mutta vain hieman.

Piilomaja, voi se täälläkin kestää, niinkuin kesti viimeksikin kunhan eivät vain aloita jotain muuta tässä ajankuluksi.Elämme mielenkiintoisia aikoja.