7.1.11

******

Päivän kohokohdat:
Tyttären, 5-luokkalaisen, koulureppu painoi tänään 8,3 kg. Repussa vain puolet kirjoista. Onneksi satoi vettä, päästiin ystävän autolla kotiin.
Löydettiin uusi varastomyyntipaikka ja unohdettiin hetkeksi eimitäänuuttatähänasuntoon-projekti.
Pikkumiehen oksennustauti on todennäköisesti ohi, yhtänopeasti kuin alkoikin. Peukut pystyssä.
Treenattu lihaksia kantamalla pyykkittelinettä parvekkeen ja olohuoneen välillä. Kohta on taas harjoitushetki.

5 comments:

Lissu said...

8,5 kg!!! Vain puolet kirjoista!!! Lapsista tehdààn kirjaviisaita - siellà ja tààllà. Minusta se on kyllà aikuisten bisness-juttua. Elàmààn ei kyllà kirjoista opi. Minàkin sorruin tànààn ostamaan jotain uutta - mutta Hyòdyllistà! Ilmoitustauluaihioita. Kait minà alan ilmoitella jotain. Sinulla on siis sateesta sissàn -harjoituksia.

Jael said...

Herranjestas,onpa painava reppu! Mutta saman olen nähnyt täällä,kun olen lasten iltapäiväkerhossa läksynteossa auttamassa,ja joskus menen hakemaan lapsia koulusta.Karmean painavat,mutta jollain on sellainen pyörillä toimiva reppualusta,niin ei tule selkä kipeäksi. Toivottavasti pikkumies voi jo paremmin...

Maria said...

Toivon voi toivon että tauti jää teillä yhteen!
Meillä seitsemästä kaatoi neljä joulun aikaa.
Onnea varastohuoneelle:D

mizyéna said...

Ihan normipainoinen reppu täälläkin. Yksi päivä esikoinen söi poikeuksellisesti koululla eli joutui ottamaan koko päivän kamat jo aamusta mukaan. Ne eivät mahtuneet yhteen reppuun.. hoh. Eikä loppujen lopuksi kaikkea edes käytetä mutta pitää vaan mukana kantaa. Mutta muutos parempaan on alaluokkalaisilla tänä vuonna kun suurinosa kirjoista säilytetään luokassa ja kotiin matkaa vain muutama kirja ja vihko. Paljon fiksumpaa.

pikkujutut said...

LIssu, olisikohan ollut niin että Suomessa lasten koulureput painoivat yhteensä vähemmän kuin tämä yksin. Haluaisin kyllä nähdä tuloksiakin tälläisestä oppimisesta mutta kun ei oikein näy.Tai onpahan ainakin ulkoa opeteltavaa. Ilmoitustauluja- mielenkiintoista!

Yaelian, minä en ymmärrä tätä kilomäärää mutta minkäs teet.Samanlaisia laukkuja on täälläkin nähtävissä mutta jo itsessään ne painavat joten nyt mennään meillä näin.Pikkumies ok, ja muut vältyttiin, toivoa ainakin sopii näin.

Maria, yäks,toivottavasti koko poppoo jo kunnossa. meillä vain yksi, tällä kertaa.Me hyni hienosti ostettiin tyhjäksi tämä varastohuone ja pahvilaatikoita on nyt meidän asunto täynnä- mikähän meni vikaa:)?

Mizyena, sama juttu, kaikki kirjat eivät mahdu yhteen kassiin.Normitilanteessa kirjat ovat koululla mutta nyt oli painavat aineet kyseessä ja kirjat piti ottaa kotiin.Minä en silti käsitä mistä ne taikovat tälläiset kirjat kun ohkasempia olisi mahdollisuus saada myös..