30.12.10

on the road again

Matkasimme uusvanhoihin maisemiin. ( Ja ei, meillä ei paista aurinko. Kuva on huijausta vain osittain, näköala on juuri sama, sää ei.)
Toivun edelleen matkasta ja kulttuurieroista.

En ole vielä osannut päättää mikä nyppi matkaseurassa eniten.
Parikymppiset espanjalaiset nuoret miehet, joiden suurin ilo oli sotkea lentoyhtiön lehti alatyylisillä kuvilla ja teksteillä, närkästyivät valtavasti kun pyysin heiltä apua kun kurottelin laukkujamme alas säilöstä. Tosin eivät ne suomalaiset nuoret miehet käytävän toisella puolen mitään tehneet, hauislihas sai treenausta tölkistä. Onneksi Italiassa vielä osataan olla kohteliaita ja auttavaisia.

Ylitsevuotava ystävällisyys tuli sitten vastaan lentokentän taxfreessa ja jatkui taksimatkan kotiin. Mieskin oli siivonnut, joten loppu hyvin, kaikki hyvin.

Seuraavaksi on vuorossa 260 kg tavaramäärän häivyttäminen asuntoon. Tahtoisin sanoa, että suurin osa siitä on ruokaa mutta totuus taitaa olla toinen. Tosin kirjat ja harrastusvälineet painavat aika lailla. Takaraivossa on kuitenkin pieni kysymyksen siemen - olisikohan tässä kohden uuden vuoden lupauksen aika ja paikka?

7 comments:

Maria said...

Wow!Ja oikein hyvää vanhan vuoden vaihtumista uuteen-jossain muualla kuin täällä lumikasojen keskellä!
Kiitos vielä niin kauniista korusta♥

Lissu said...

Nuoria miehià on joka làhtòòn! Taisi oma miehesi pyyhkià semmoisten otusten olemassaolon taivaan tuuliin! Mitàhàn sinà oikein ensi vuodelle lupailet? Aiottekos hiihdellà??? Haleja koko taas kasassa olevalle sakille.

Jael said...

Tervetuloa takaisin naapurustoon! Hurja ero varmaan,kun tulee sieltä lumen ja kylmän keskeltä,ja tällä alueella on epätavallisen lämmintä...
Olipa joukko typeriä nuoria miehiä matkassa.....
OIkein hyvää Uutta Vuotta !

Pikkusisko said...

Minä luulin ensin, että kuvassa on jäinen meri... Oikein hyvää uutta vuotta!

anumorchy said...

Tervetuloa naapuriin taas!!!

pikkujutut said...

Maria, sinä ihana, juuri näitä kehuja tarvitsin, kiitos.

Lissu, niin pyyhkiikin :). Meiltä häviää tavaraa,vallan pakkokin tehdä niin kun asuntoa emme halua vaihtaa.Uuden vuoden halit sinullekin.

Yaelian, on tämä niin helppoa,kengät jalkaan ja ulos :).Hyvää Uutta Vuotta sinullekin.

Pikkusisko, jäinen meri, onneksi ei.Uudenvuoden toivotukset sinullekin.

Anu, Kiitos.

violet said...

Halusin vain huikata hyvää uutta vuotta!