14.12.10

curly, wavy or straight

Kun muut miettivät joulua ja lahjoja, hän miettii laittaako hiuksiinsa kikkuraa tai lainetta.
Vai nappaako vanhaan tapaan fiskarsit laatikosta ja napsaisee sentin latvasta.
Pieniä valintoja, suuria mietintöjä.

7 comments:

mizyéna said...

Just tänään varasin kampaajan ja tiedän tasan tarkkaa mitä haluan. Älä ainakaan itse leikkaa vaan mene nauti hoidosta sekä muutoksesta!!

Lissu said...

Eilen aamulla kàvin vessakampaajalla, eli leikkasin itse fiskarseilla korvat nàkyviin. Nàky vaan on nyt semmoinen, ettà kàvin pàivàllà varaamassa ajan Oikealle Kampaajalle - torstaiaamuksi klo 8.00. Ainoa vapaa aika tànà vuonna, joten on vain heràttàvà ja lompsittava hàmàrissà jààn yli. Lupasivat etteivàt naura minulle.

Maria said...

Mulla torstai aamuna myös kampaaja -ja aina vaan lyhenee:D
Tykkään neljänkymmenen viiden pitkä tukka vuoden jälkeen tästä "piilomaja"vaihtopää-mallistani tosi paljon.En ollut vuosiin käynyt kampaajalla kun oli ollut pitkä ,jonka latvat leikkasin keittiösaksilla.Nauti ja mene!

Jael said...

Vaikea dilemma;D
Mulla on viimeisen kolmen vuoden ajan ollut vaan Fiskarsit....Päätin kasvattaa tukkaani aika pitkäksi ja sitten vasta leikata,jonkun verran...Nyt on puoliselkään asti.

Anonymous said...

Niska nakyviin...

Terv. Ma

pikkujutut said...

Mizyena, toivottavasti oli ihanaa. Taitaa jäädä menemättä, ainakin ennen Joulua.Kiirettä pukkaa.

Lissu, olisikohan pitänyt ottaa vaarin kun kampaaja kysyi että milloinkas tulen :)..Jotenkin pelkään että vaihtoehto fiskars jyrää täälläkin..Odotan jännityksellä lopputulosta sinun päästäsi.:)

Maria, vielä voisi odottaa kolme vuotta :). Ajat ovat tiukilla..saas nähdä kuinka käy.Ja sinä nauti, piilomaja-malli on kaunis.

Yaelian, epistä, mulla ei vaan kasva, hartioilla pysyvät.Mutta sinulla onkin upeat hiukset...

Ma, nutturalla kyllä, mutta nämä mun uudet karhukopla-silmälasit eivät sovi lyhyeen...valitan.Sitä paitsi eikös sinulle ollut ihan sama ovatko pitkät vai lyhyet...??? :)

Anonymous said...

OLI kaunis;-)
Eipä ole ollut aikoihin.
En ole sellainen joka haluaisi käydä usein kampaajalla korjauttamassa päätään - ja se totuus paljastuu aina kun leikkaan lyhyeksi.