31.8.10

that moment


Tiedättehän sen hetken, hetken, jolloin tietää, että kohta sattuu ja lujaa. Sen sadasosasekunnin, jolloin ei voi tehdä mitään muuta kuin odottaa ja purra hampaita yhteen.

Sellaisen hetken tuloksena on nyt tumma, huonosti liikkuva varvas.

Ja mitä tapahtui ?
Ajan kuluttamiseksi päätin, että kirjahylly muuttaa muotoaan ja remonttipölyt saavat kyytiä. Yksi hyllylevy tippui tunnetuin seurauksin. Mutta on meillä hieno ja puhdas kirjahylly.

11 comments:

Kirjailijatar said...

Minä tipuin keittiöjakkaralta toissapäivänä, kun kurottelin ylös. Muistan ajattelleeni sen sekunnin sadasosan aikana, että nojaan tuonne vasemmalle, niin tipun pehmeämpien jätesäkkien joukkoon. Minä en saanut edes mustelmaa, mikä on ihme. Toivottavasti varvas pian paranee :)

Jael said...

Voi varvas-parkaa! Itsellenikin on tuollaista usein sattunut,ai ai kun voi tehdä kipeää! Paranemisiin...

Lissu said...

Kun minulta pamahti nivelsiteet oikeasta nilkasta astuttuani yhden rapun yli, tuli suustani komea kasa kirosanoja sinà sekunnin sadasosana. Enkà minà kuulemma kiroile, sanoo jàlkipolvi. Sulle tuli hieno ja puhdas hylly, minulle takuukestàvàt uudet siteet taitavan lààkàrin kàsissà. Haleja

anumorchy said...

Ilmeisesti sattui vasta siivouksen lopussa, jos on nyt kerta siisti kirjahylly. Ettei ihan hukkaan mennyt! Pikaista toipumista!

Vilijonkka said...

Tiedän miltä tuntuu, sillä olen kolauttanut vasemman pikkuvarpaan kahdesti niin että se yksi ja sama kohta on murtunut. Ja tuosta kuvasta se elävästi muistuikin mieleen, sillä ensimmäinen kolautus sattui Pariisin kodin klpyammeeseen noustessa, siinä kun oli tiellä sellaiset oudot käsinojat. Meinasi taju kyllä lähteä. Varpaat onneksi paranevat ilman kipsiä, sidottin vain viereiseen. Mutta kipeetä tekee, että särkylääkettä kehiin ja lepoa!

Anonymous said...

Oijoi! Toivottavasti pian paranee.

Lempi Sveitsistä

Anonymous said...

Niimpä; minähän olen aina sanonut, että siivous EI kannata, kun meidän kodista huomaa... Varpaat ovat AINA kunnossa ! Ihana kuva ! Teki mieli mennä kylpyyn, vaikka ei ammetta olekkaan. Ipanoille terkkuja ; voisivat tulla leikkimään !

Sateenkaari said...

Tuo on tapahtunut minullekkin,joten tiedan,etta todella "sattuu".
Pikaista paranemista varpaalle.Varvas vaan on sellainen elin,joka on liiikkeessa mukana koko ajan,joten kipu siina saattaa kestaa tovin.

pikkujutut said...

Kirjailijatar, sinä onnekas, mutta tippuminen olisi voinut kyllä sattua aljon pahemmin.

Yaelian, voit uskoa, että tuntui :).

Lissu, enpäs hoksannut kysyä, miltä hylly näytti :).

Anu, puolivälissä mutta linkaten vein siivouksen loppuun kun muuten ei olisi pystynyt liikkumaan ollenkaan.

Vilijonkka, ei täällä sidottu mitään kun vasta seuraavana päivänä- tosin olisi kannattanut hoitaa heti sillä nyt kenkä on hieman ahdas. Toivotaan ettei sinulle tule kolmatta kertaa.

Lempi, nyt jo paremmassa kunnossa, onneksi.

Tiina, hahaaa, meillä on ollut pölyimuri viikon olohuoneessa, mitäs siitä sanot :). Palataan leikkimisasiaan.

Sateenkaari, varpaat ja sormet, ne ovat niitä hankalia tapauksia.

Vilijonkka said...

Tai sitten kolmas kerta toden sanoo ja varpaan rustomöykky kasvaa niin suureksi, ettei tarvitse harkita asumista kylmissä maissa kun vain lipsukat mahtuvat.

Paranemisia sinulle.

melski said...

great photo! :)