19.8.10

back on stage

Epätodellisen todellinen pitkä loma sen kun jatkuu. Nyt jo varpaita paleltaa ja meillä vaan lomaillaan. Osaakohan tästä lomailusta enää edes nauttia ? Ehkä viitteitä lomaväsymyksestä antaa pienet seikat kuten armoton kaapien siivous, sängyn alusten tyhjennys, jätesäkkien suurkulutus.

Ehdottomasti paras idea on ollut hankkia kirpputoripöytä lisävarastoksi.Sieltä tavarat eivät tule takaisin. Tosin työstä senkin pöydän huoltaminen käy ja tuntipalkka on alle kaikkien suositusten mutta yhtä kokemusta rikkaampana ollaan.

Hän epäili minun olevan raskaana, kun blogi on uinunut hiljaisuudessaan. Ei nyt sellaista sentään. Kuten jo viime kesänä kirjoitin, tuskin Suomessa asuessa blogia pitäisin, kun niin paljon tapahtuu täällä ruudun tällä puolella. Tämä toteamus piti taas paikkaansa. Vai onkohan kyseessä vain lomamoodi?

5 comments:

Lissu said...

Niinpà, vauva-ajatushan se ensimmàisenà mieleeni tuli! Siivouspuuhissa tààllàkin ennen muuttolinnuksi muuttumista. Oletpa Suomessa tai muualla, kaipaan postauksiesi kuvia ja ajatuksia. Haleja

Jael said...

Kiva kuulla kuulumisiasi.Voi kun munkin varpaita paleltaisi,täällä on ennätyksellisen kuumaa ja kosteaa....Mukavaa loppukesää!

Anonymous said...

Hauska lukea taas kuulumisiasi!

Vilijonkka said...

Varpaiden paleltamisen on täälläkin vielä pitkä matka. Kaskakset vain mekkaloivat ja hiki virtaa. Mutta onhan tämä kuumuus toki mukavampaa kuin talven viima.

Kiva kun palasit maisemiin!

pikkujutut said...

Lissu, vieläkin naurattaa :)...Voi sinua onnekasta, mukavaa siivoilua.Ja kiitos!

Yaelian, Nauti minunkin puolesta. En uskoisi sanovani tätä mutta kaipaan jo sitä ilmanalaa.Mutta loma jatkuu vielä, kiitos Ramadanin :).

Piilomaja, tervetuloa taas, kyllä tämä taas tästä...

Vilijonkka, emme me ennen näin pitkään ole lomailleet, joten oudolta tuntuu. Täytyy vain yrittää nauttia, ensi vuonna tuskin sama onnistuu.Nauti sinäkin lämmöstä.