17.6.10

these days



Ilmassa väsymystä. Kaikki kiitos mm-kisoille. Jalkapallohullukansakunta katsoo kaikki matsit lähikuppilassa vähemmän hiljaisesti. Otteluiden jälkeen samainen kansakunta suuntaa moottorimarssille kylän raitille torvet, pillit, suu soiden. Rengasta poltetaan, u-käännöstä harjoitellaan. Keskiyöllä.

Jotta väsymys ei todellakaan poistu, jatkamme päivisin auringon alla oloa. Elo rannalla on siirtynyt uima-altaalle meduusoiden vallatessa meriveden. Nyt voi jättää etikan pois rantalaukusta ja lisätä sinne yhden ylimääräisen lehden tai kirjan. Tänään sukellan, jos en altaaseen, niin ainakin onnellisuuteen.

4 comments:

Anonymous said...

Siltä listalta suosittelen miehelleni erityisesti kohtaa avaimiin liittyen...Et usko millainen hulabaloo yhden avainnipun kanssa täällä käydään joka aamu!

Lissu said...

Tiedätkös mitä? Tämäkin mummeli katsoo jalkapallokisoja. Mutta en sentään huutele, vaan istun kiikkustuolissa, ja sen liikkeistä varmaan ulkopuolinen voisi lukea ottelun tiimellyksen. Tuosta listasta noudatimme tuota bensakohtaa, ja se säästi meidät varmaan monelta harmilta. Kohta voitte upottaa varpaanne suomalaisen hyiseen veteen!

Pikkusisko said...

Minä noita kuvia katselin ja luulin, että olet pompannut Hailuotoon. Mutta ei sentään.t

pikkujutut said...

Piilomaja, kun noista sivun eri jututista poistaa liiallisen amerikkalaisuuden löytää vinkkejä vaikka mihin. Meillä hukassa aurinkolasit :)

Lissu, sinäkin:). Tytär valittaa ettei saa katsoa jalkapalloa vaikka haluaisi.Siitä vaan sanon minä mutta todellisuudessa ei häntä kuitenkaan kiinnosta. Bensa kohta täytyy pitää mielessä.

Pikkusisko, koskaan en ole käynyt, mutta ehkä joskus :)