7.6.10

the ruins, part 2



Totuus on se, että vaikka kuinka yrittäisin dokumentoida niitä historiallisia kohteita,kameran linssi suuntautuu jonnekin muualle. Kukat kun vaan on niin kauniita. Jos vielä vain oppisi niiden nimetkin.. Tunnen jo magnolian, hibiskuksen, tiskiharjakukan... ja sitten oli vielä....jotain.

6 comments:

Jael said...

Jeps,kukat ovat kauniita.Oma kukkakansioni alkaa jo olla aika ison kokoinen.Mutta kiva on tuo laattakin.

tuike said...

Kukat on parhaita!

Anonymous said...

Anna kääntyä vaan linssisi. Parhaat kuvat tulee sieltä missä ne otetaan pakottamatta.
Hienosti toimii tässäkin kiven ja elävän yhdistelmä.

pikkujutut said...

Yaelian, tekisi mieli jo deletoida vanhoja kuvia mutten raaski :). Sinun kollaasit ovat hienoja...

Tuike, niin ne on.Ja niiden kanssa voi kehitellä vaikka mitä.

Piilomaja, lasten takia yritän ottaa kuvia muistakin mutta uskon, että flora&fauna tästä maasta tullee paremmin tutuksi kuin rauniot :)Mutta totta puhut, kuvattava on sitä mikä tuntuu parhaimmalta.

Anonymous said...

Kiinnostavia ja kauniita ovat kaikki kuvasi, mutta pakko sanoa, että kukkakuvasi ovat kyllä jotain erityisen hienoa!

Ja minä kun just en yleensä ole mitenkään innostunut "puutarhaotoksista" - mutta näissä sinun kukissa on taianomaista lumoa.

Kukkien nimistä puheenollen, meidän nuorimmainen on osoittautunut botanistin aluksi ja niinpä meillä on nykyään aina viikonlopun retkillä kasvikirja mukana. Hauskaa - ja yllättävän vaikeaa yrittää tunnistaa kasveja.

Jotkut kukat tietysti selviä ja helppoja, mutta hämmästyksekseni tajusin, että semmoisia keltaisia "melkien voikukan näköisiä, muttei kuitenkaan" onkin kymmeniä eri lajeja. Luulin aina, että ne on yhtä ja samaa, mutta ehei, lehtiä ja vartta kun tarkasti tutkii, niin ne onkin erilaisia.

Lempi Sveitsistä

pikkujutut said...

Lempi, kiitän kauniista sanoistasi. En minäkään tiennyt olevani kukkaihminen kuin vasta aloitettuani kuvata kukkia lähinnä pakon sanelemana. Ja nyt olen vallan koukussa.

Kukkakirja on ostoslistalla.Juuri tuosta kymmen samanlaista onkin kymmenen erilaista syystä...