14.6.10

organic food


Meillä ollaan siirrytty suurimmassa osassa vihanneksia luomuun ja kaikki hedelmät mitä saadaan luomuna, ne hankitaan. Hieman enemmän suunnittelua ja isompi vihannesten pesu-urakka kerran viikossa mutta kaikki se on vaivan väärti.

Tomaatit maistuvat tomaateilta, kurkut kurkuilta. Porkkanat sopivan makeilta.Salaatissa ja kaalissa on makua. Mieluummin rahat maistuviin tuotteisiin, kun ties millä myrkyillä kasvatettuihin paperivihanneksiin.

Tuntuu, että makuaistikin on herännyt eloon.

5 comments:

Satu said...

Viisasta. Ihanat värit!

Ja edelliseen vielä..palkataan vaan ;)! Ja on todellakin tyhmää jättää kaikki kesken, uudenkin aloittamisesta menee oikea hohto pois, kun miettii sitä keskeneräisten kasaa. Että pitäiskös rohkaista mieli ja ryhtyä toimeen?

Jael said...

Hyvä että teilläkin saa luomua! Todellakin maistuvat paremmilta vaikka ehkä ulkonäöltään ovat hieman vaatimattomimpia joskus.

Sateenkaari said...

Pitaisi varmaan siirtya luomuum.Se on viisas valinta,vaikka kalliimpi.
İhanat hedelmakuvat.

Lissu said...

Sata pistettä ja papukaijamerkki! Täällä Keuruulla on tuo Maalaisvakka, josta haen tomaatit yms. Voisin laittaa omankin kasvimaan, mutta sen kanssa olisin sitten ihan naimisissa ja kesällä täytyy päästä liehumaan ympäri metsiä sienten ja marjojen perässä. Luomuahan nekin. Jokos matkalaukut ovat pakattu?

pikkujutut said...

Satu, minä päätin nyt, että jos vuoteen ei ihmeitä tapahdu, sitten on uudelleen arvioinnin aika. Katsele ja kuulostele, puhuttelevatko kasat enää vai onko syvä hiljaisuus vastassa :).

Yaelian, vähän olen epäilevä tuon luomun kohdalla mutta italialainen porukka testaa ja valvoo, joten ehkäpä on. Maku normaaleihin on aivan erilainen.

Sateenkaari, suosittelen,vaikka maksaakin enemmän.Meillä onnisti miehen työpaikan kautta.Kimppatilaus kerran viikossa.Muuten täällä ei saa mitään luomua.Sen jälkeen kun luin jutut mitä täällä työnnetään maaperään, en halua suuhuni mitään pistää. En varmaan edes muumioidu vaan säilyn kasassa vuosikymmeniä näillä myrkyillä.

Lissu, olo onkin, että papukijamerkki pitäisi olla rinnassa :). Mitkä matkalaukut ? Tartteis varmaan tehdä asialle jotain...meidän aivot on tyhjinä :::))).