1.6.10

mafii mai

Ei ole juomavettä, eikä sitä tule tänäänkään, kun generaattorit jysähtivät päälle ja hissi ei toimi. Tosin eipä vesipoikiakaan ole kuukauteen näkynyt. Minusta on vallan mukavaa, että elämän realiteetit pitävät mielen kurissa ja kertovat karua kieltään, miksi en todellakaan halua asua täällä koko elämääni.

En vaikka juuri viime viikolla mietin, että kyllähän se elämä täälläkin on ihan kivaa. Ihan oikeasti, aikuisten oikeasti, se ei ole sitä. Ei enää näiden vuosien jälkeen. Kuluttava on totuudenmukaisempi sana.

Mutta onneksi on jo kesäkuu.

6 comments:

anumorchy said...

Kuluttava on oikein hyva maaritys! Taallakin aika usein toteutuva.

Jael said...

Just niinkuin Anukin sanoi....Voiko kraanavettä käyttää esim. Brita kannun kautta? Toivottavasti järjestyvät asiat pian ja kohtahan pääsette Suomeen:-)

Kirjailijatar said...

Upea tuo kuva!

Kun ei ole koskaan asunut ulkomailla, on vaikea ymmärtää kuluttavuutta. Tai kyllähän minä sen jollain tasolla ymmärrän, minusta jo kieli ja tavat olisivat pitemmän päälle vaikeita. Lomaillessa se on ihan eri juttu.

Pikkusisko said...

Ei kuulosta kovin leppoisalta nuo vastoinkäymiset. Mutta kuva on lumoava!

pikkujutut said...

Anu, tosin ei itäisi valittaa kun vapaaehtoisesti tätä suostuu tekemään mutta välillä mittari menee yli.

Yaelian, asioilla on tapana järjestyä ja saimmekin juomavettä, tosin useiden puheluiden jälkeen.katsotaan miten toimii jatkossa. onneksi on loma lähellä.

Kirjailijatar, kiitos. Lomaillessa näkee ensin kaiken kivan mutta omalla kokemuksella voi sanoa että kahdessa vuodessa onkin sitten nähnyt melkein kaiken :).

Pikkusisko, voi nämä ovat niitä normaaleja juttuja.Kunhan otti vain päähän että oli pakko tehdä oma postaus :). Kiitos.

tuike said...

Mikä kuva!

Joo, minusta ei olisi ulkomailla asujaksi, olen sen ilmoittanut miehellekin, joka aikoo muuttaa ulkomaille.