23.6.10

*


Maailmalla kokoon kasattu lista on muutamaa kohtaa vaille valmiiksi tehty, yliviivattu. Postiin pitäisi vielä ennättää mutta on mokoma muuttanut jonnekin, ensin täytyy paikallistaa osoite. Eilen eksyin tavarataloonkin, olivat laajentaneet kunnolla.

Nyt suunnitteilla toinen lista. Lähinnä se käsittää työvaiheita, miten päästään eroon putkiremontin mukanaan tuomasta hienosta pölystä. Haastavinta tulee olemaan 8,5 m + 3 m kirjahyllyjen siivous. Voin sanoa, että sitä pölyä on ja tulee koko ajan lisää. Odottaako suosiolla ensi kesään ja aivastella tämä kesä ?

Putkiremontin keskellä eläminen kysyy luovaa hulluutta, pitkiä hermoja ja huumoria. Ensimmäistä löytyy omasta takaa, keskimmäistä ei hakemallakaan ja viimeiseen tarvitaan toisia ihmisiä. Nyt sekin on hieman haastavampaa kun puhelin lopetti toimintansa ja sim-kortti tyhjeni uudessa puhelimessa. 116 puhelinnumeroa lensi bittiavaruuteen.Lepäiltkööt rauhassa.

Tulee olemaan hiljainen kesä. Josko sitä sittenkin siivoaisi.

4 comments:

Satu said...

Voih. Nykypäivän tekniikka on ihanaa, kun se toimii ja sitten kun mättää, niin voi luoja! Tsemppiä sinne ja kuitenkin iloista juhannusta!

Jael said...

Kestämisiä sinne putkiremontin keskelle....

Vilijonkka said...

Putkiremonttia en ole ikinä kokenut ja jotenkin olen ymmärtänyt, ettei sen kokemuksen perään tarvitse haikailla. Toivottavasti etenee aikataulussa! Tsemppiä.

Ensimmäinen ruokakaupakäynti Suomessa on aina tuskaa. Ennättävät aina mokomat vaihtaa kaikkien hyllyjen järjestyksen. Mutta muutenhan se on juhlaa, on niin puhdasta, että ihmetyttää läpi kesän.

Hyvää lomaa!

pikkujutut said...

Satu,kiitos, ja hyvää juhannuksen jatkoa sinnekin.

Yaelian, suotta tässä valtan, jotkut ovat olleet evakossa 2 kk kodeistaan, minä saan olla kotona :).

Vilijonkka, Ei, todellakaan ei kannata haikailla perään. Myöhässä kuulemma jo on, mutta osaltamme ohi.Kunhan vielä poistuvat tästä rapusta, voi elämä normalisoitua.

Kauppaan tarvitaan melkein gps, jotta onnistaa.