11.5.10

matryoshkas


Have nothing in your house
that you do not know
to be useful or
believe to be beautiful
William Morris
*

Yritän karsia tavaroita kaapeista ja laatikoista. Osittain hyvällä, osittain huonolla menestyksellä. Tilannetta ei tietenkään paranna se, että lisää säilytettävää syntyy sivustalla. Mutta kun aikansa pohtii, voi keksiä helpottavan yhtälön.

Tyttären maalaama taulu + äidin maalaamat maatuskat = asetelma. Ongelma ratkaistu.

7 comments:

Jael said...

Ihanat nuo maalaamasi maatuskat!

Anonymous said...

Hyvänmielen maatuskoita ja hieno maalaus!

Olen aika hyvä karsimaan, mutta silti kaapeista löytyy välillä epämääräistä kamaa.

Sitten mulle tuottaa päänvaivaa lasten hyväkuntoiset lelut, joista muksut kasvaneet jos "ulos". En ole vielä keksinyt oikein hyvää paikkaa täällä, minne ne voisi viedä. Kun en roskiinkaan haluaisi heittää, kun ovat ihan priima kunnossa yhä.

Raivausintoa,

Lempi Sveitsistä

Satu said...

Hieno onkin asetelma! Kun joku karsisi täälläkin... :(

Vilijonkka said...

Siis hetkinen, kuinkas vanha tuo tytär onkaan? Taitaa olla luonnonlahjakkuus tai sitten saanut tosi tosi paljon treeniä!

Asetelma on muutenkin täydellinen. Maatuskat turistimatkalla etelässä.

Pikkusisko said...

Täälläkin olisi kaapit täynnä karsittavaa, mutta kun kaikkea voi vielä joskus tarvita... Hieno asetelma!

Lissu said...

Mukava saada taas blogisi auki! Luin monta edellistà postaustasi. Oikein pyrskàhdin tuon jalkapallo -jutun kohdalla. Vaikka saapasmaa on ihan hullu jalkapallomaa, ei tààllà koulujen hommia sen takia siirrellà. Katsellaan vaan reilusti jalkapalloa koulussakin! Mukavia loman-odotys-pàivià. Sinnekin.

pikkujutut said...

Yaelian, kiitos.

Lempi,karsin minäkin mutta jostain niihin kaappeihin tulee lisää roinaa, ihmeellistä :). Meidän lasten leluja on aneetu eteenpäin lasten päiväkotiin. Ottivat mielellään, löytyisikö sieltä jotain samantyyppistä paikkaa?

Satu, niinkuin Vilijonkka jo sanoi, maatuskat etelänlomalla :).

Vilijonkka, luonnonlahjakkuus ehkä sitäkin :),tytär on 10 v ja tunteilla käyty 4 vuotta. Oettajana on taiteilijaprofessori Ukrainasta. Näitä töitä hiotaan ja hiotaan..äiti on hiljaa ja lapsi tykkää.

Pikkusisko, tänä vuonna vaatekaapista lähtivät pois ne ehkä sitten joskus vaatteet :). Askartelukaapille täytyisi tehdä sama KUn niitä ei sitten käytä kuitenkaan.

Lissu, tervetuloa langoille. Jalkapallofanitus alkaa mennä jo nyt ylikierroksilla, mitähän tapahtuu kun matsit alkavat..Lomanodottelua sinullekin.