1.5.10

during these days




(kuvat viime lokakuulta)

Viime päivinä tapahtunutta:

Siivosin kuin maanikko. Mutta samalla tipahti monta kuormallista lastia hartioilta pois. Huomasin myös jotain oleellista. Ei minusta ole elämään pienessäkään sekasotkussa tai suuremmassa kaaoksessa. Ne lamaannuttavat täysin. Nyt kun paikat ovat kunnossa, tavarat paikoillaan, ylimääräiset poistettu asunnosta, päässä on tuhat ideaa ja on helpompi hengittää.

Vietettiin reippaat syntymäpäiväjuhlat. Perheemme perinteinen syntymäpäiväkakku banaani-mansikkataäytteellä oli ensimmäistä kertaa suuressa suosiossa. Koko kakku hupeni juhlan aikana. Tosin kakkupohja täytyi leipoa toiseen kertaan. Ensimmäinen kun läsähti kunnolla eikä siitä olisi tullut minkäänmoista kakkua.

Nyt toivumme flunssasta pikkumiehen kanssa. Olisi pitänyt arvata, että tälläisellä meuhkaamisella flunssa iskee takuuvarmasti.

4 comments:

Virpi P. said...

Kuulostaa hyvältä! Siivous tosiaan puhdistaa pään samalla kun muunkin huushollin. Ei sillä, että kovin paljon sitä harrastaisin, mutta heitän mielelläni tavaraa pois. Se tuntuu hyvältä:)

Jael said...

Kunnollisen puhdistusoperaation jälkeen voikin olla tyytyväinen!
Parantumisiin sinulle ja pikkumiehelle!

Sateenkaari said...

Paranemisia sinne molemmille.
Banaanimansikkakakku on ollu minun baruuvini varmaan koko elamani.Ja kostutus ehdottomasti maidolla,missa on vaniljasokeria.

pikkujutut said...

Katriina, hieman olin laiskahko tänä talvena mutta nyt tormistauduin. Ja toivottavasti opin siihenkin, ettei enää kauheasti tarvitsisi vähentää tavaraa eli jättäisin ne tavarat jonnekin muualle kuin toisin kotiin.

Yaelian, atshii, kuuluu vielä täällä ja neniä niistetään kovaa kyytiä.

Sateenkaari, sinullakin, taitaa olla perinteinen herkku :). Me kostutimme kyllä mehulla mutta hyvää oli sillä tavoinkin.