25.4.10

positive butterfly effect



Ensin päätin ommella lakanakangaat tyynyliinoiksi. Järjestin loput kankaat. Sitten lyhensin muutamat vaatekappaleet. Leikkasin valmiiksi toiset. Siinä samalla järjestin helmet, napit ja langat. Lahjalaatikon ja työpöydän. Siivosin paperit ja cd-levyt.Lastenhuone.On pesty pöytäliina ja sohvan päälliset. Sekä kaikki muut normaalit askareet. Lista jatkuu huomenna, ylihuomenna ja kenties loppukevään.

Samaan aikaan ulkona on näyttänyt tuolta kuin kuvissa. Mitä tuhlausta. Uimassa ollaan kuitenkin käyty. Matkat rannalle uimaan ovat lyhentyneet entisestään. Tätänykyä mennään vain ulko-ovesta ulos ja kävellään muutama metri rantaan ja siitä kiviä pitkin mereen. Helppoutta !

5 comments:

outi said...

Oletpa ollut ahkera! Minäkin jouduin viettämään päivän sisätiloissa, vaikka aurinko posotti täälläkin ja mieli teki pihalle niin vimmatusti. Voitit muuten arpajaisissani. Pääsit toiseksi perintöprinsessaksi ja se tietää kirjaa, jossa kerrotaan valon merkityksestä sisustuksessa. Sopii postauksesi teemoihin:) Laittaisitko osoitetta tulemaan sinne jonnekkin. Sposti-osoitteeni on blogin reunassa.

anumorchy said...

Eikos vesi ole viela kylmaa? No jos viela kauheen suomalaisia olette niin ehka ei... mina kylla odotan ainakin kesakuuhun. Ja sitten tulevat meduusat. Ja sitten Suomen loma. Eli elokuussa se talviturkki yleensa meikalaisella heitetaan.

Jael said...

Onpas teillä ihanan lyhyt matka merelle:-) Minäkin voisin jo mennä uimaan...

Satu said...

Voi kuinka ahkera olet ollut! Ja hyppäisin ilolla mereen uimaan, oih!

pikkujutut said...

Outi, voi harmitusta mutta eiköhän ne aurinkoiset päivät ala nyt sielläkin joten ulkona voi olla. Kiitos onnettarelle, laitan viestiä tulemaan.

Anu, vesihän on aivan sairaan kylmää mutta lapset väittävät olevan lämmintä. Minen mene uimaan kuin vasta syyskuussa lomien jälkeen tai ehkä käyn jo heinäkuussa meduusojen kanssa.

Yaelian, merenrannassa asumisen paras puoli. Ainoa huono seikka on kaljoittelevat tyypit jotka heittävät lasipullot olotilaa mereen.Sirpaleita kerätään ensin pois. Varsinaisia dootteja!

SAtu, iski inspis tai tuli pakko- mutta helpottaa olotilaa.Kohta taas pääsee sotkemaan.