4.4.10

easter

Jossain päin maailmaa vietetään pääsiäistä. Täällä ei, ainakaan näkyvästi. Niinpä meidänkin pääsiäiseen on kuulunut vain tämän aamuinen suklaamunien etsintä.

Päivät ovat kuitenkin vilahtaneet ohi, sillä tekemistä on ollut jokaiselle päivälle. Kiirastorstaina etsittiin sammakoita, pitkäperjantaina lapset olivat syntymäpäiväjuhlissa, eilen aloitettiin tämän kesän grillauskausi uuden grillin kastamisella. Tänään unohdettiin pyhittää lepopäivä ja siivottiin molemmat parvekkeet, toinen perusteellisesti. Kierrätettiin vanha grilli ja lastenrattaat ulos, jossa ne katosivat alle tunnin sisällä.Toisen roska on toisen aarre.

Nyt jatketaan poikkeuspääsiäistä ja kohta meillä herkutellaan munkeilla.

5 comments:

Sateenkaari said...

İhanaa "poikkeuspaasiasta" sinne kauas.

Jael said...

Hyvää "poikkeuspääsiäistä" täältäkin! Täälläkään ei sellainen pääsiäinen näy,täällähän on tällä hetkellä täkäläinen pääsiäinen,joka sekin loppuu ylihuomenna.

outi said...

Hyvää pääsiäistä!

Lissu said...

Tuossa piazzalla pààsiàinen on nàkynyt kansan menemisenà kirkkoon ja sieltà tullessa poikkeamisena baariin aamuisin, pàivisin ja iltaòisin. Grillikausi, namskis!!! Toisten roskat (isot viinipullot ja ihanat pitsiliinat) ovat toisten (esm minun) aarteita. Kierràtys kunniaan! pààsiàishalit sinne.

Vilijonkka said...

Hyvää pääsiäisen jatkoa!