3.3.10

yellow



Eräässä kenkäkaupassa, jonne tulee käytettyjä kenkiä Euroopasta olisi tarjolla kengät. Paksupohjaiset sämpylät. Sopivankokoiset. Ja käyttämättömät. Hyvät jalassa. Vähän ne on leveät mutta menettelisivät myös hameen kanssa. Mutta jos yrittää hieman saada lisää feminiinisyyttä pukeutumiseensa, kengät on kaukana siitä maailmasta. Enemmänkin mukavuudenhaluinen rentotyyppi kategoriaa. Jo kaksi kertaa olen käynyt kokeilemassa mutta yhä vain jättänyt ne kauppaan. Konkurssia ei hinnan suhteen tulisi, lähtöhinta kun on 20 dollaria ja vielä ei olla edes tinkimistä aloitettu.

Mutta mutta....se väri. Se on keltainen. Toisaalta se on selkeä ei ostopäätökselle mutta toisaalta väri olisi pikanttilisä muuten vallalla olevaan yksivärisyyteeni. Toinen puoli aivoista sanoo unohda ja etsi sellaiset mitkä on pakko saada mukaan heti. Aivojen toinen puoli kannustaa heittäytymään ja menemään kauppaan kolmannen kerran ostamaan ne kengät pois.

Ehkä.Kyllä.Ei. Kenties....

8 comments:

Anonymous said...

Osta ihmeessä! Minä ostin talvella keltaset mokkakengät ja niitä on ollut hauska pitää. Tuovat muuten tylsään ulkopukeutumiseeni pienen "jujun". Maksoivat muuten just saman verran kun nuo sinun jahkaamat, ehkä universaali keltaisten kenkien hinta :).

Lempi Sveitsistä

Pikkusisko said...

Tottakai ostat!

Sateenkaari said...

Minulla lahes kaikki kengat ovat mustia,paitsi kesalla sandaaleissa löytyy myös valkoista.
Todellakin voisi ostaa varikkaita kenkia,ja myös vaatteiat.Rakastan mustaa myös vaatteissa.

anumorchy said...

Keltaset kengat kuulostaa iloiselta!

pikkujutut said...

Kiitos rohkaisusta, kengät on nyt tuolla lattialla ja on ne aika makeet ;).

Vilijonkka said...

Hyvä sinä!

pikkujutut said...

Vilijonkka, :).

anumorchy said...

Kuva?