24.3.10

new view

On päiviä, jolloin näkee ne.
Kaikki solat ja nyppylät.
Tasainen jono onkin täynnä yllätyksiä.
Ihan kuin katselisi uutta maisemaa.

8 comments:

Virpi P. said...

Aikamoinen view onkin.

anumorchy said...

Meillakin nakyy joskus Jerusalemiin asti, joskus ei edes Ben Gurionin lentokentta. Sitten tulee taas kirkas paiva, ja siellahan ne vuoret ovat!

Sateenkaari said...

Sama taalla.Meilta on suora nakyma vuorille.Eika niita kyllasty katselemaan.Kostealla ilmalla todellakin saattaa olla,ettei vuoria juurikaan erota.
Kaunis nakyma on juuri auringon laskiessa,kun vuoret piirtyvat tummina taivasta vasten.
Nyt ovat viela huiput lumipeitteisia.
Rakastan merta ja vuoria.
Kaunis tuo sinun kuvasi.

Vilijonkka said...

Juu, täälläkin on vuoristoa, näkyy hienosti tien päässä, kerran kahdessa kuukaudessa. Mutta mikä sattuma, juuri tänään näkyi ja täälläkin näytetään upeaa maisemaa. Satumainen näkymä. Olin kuvitellut teillä olevan tasaisempaa.

Lissu said...

Mielenkiintoinen kuva. Mistà olet sen ottanut? Vuoret ovat tààllà upeimmillaan auringonlaskun aikaan. Silloin vuorten rinteet syttyvàt hetkeksi ikààn kuin palamaan. Nyt vuoret pukeutuvat hentoon vihreààn, sillà puihin alkaa tulla lehdet.

pikkujutut said...

Katriina, eikö vain?:)

Anu, ja minä näen joinakin iltoina teidän valomeren yötaivaalla.

Sateenkaari, nämä mäen nyppylät ovat sen verran matalalla ettei lunta ole mutta korkeammilla on.Ne ovatkin hienon näköisiä.

Vilijonkka, joka lähtöön löytyy, tasaista matkalla itänaapuriin, kunhan ensin on ylitetty vuoret ja täällä meillä ollaan sitten meren tasolla.

LIssu, ihan omalta parvekkeelta ;). Näkymä etelään. Jossain tuolla mutkittelee raja-aita.

Satu said...

Ihana kuva. Kaunis teksti. Kiitos, jään pohtimaan.

Kirjailijatar said...

Totta. Joskus sitä vaan katsoo kaikkea eri tavoin kuin ennen ja huomaa pilkut, notkelmat, hymyt ja varjot. Annoit ajatuksen, kiitos :)