16.2.10

yellow, black or white

On se onni, että on näitä sähkökatkoja.Taidan sanoa tämän ensimmäistä kertaa. Koko aamun alakerrassamme on porattu, vingutettu, vangutettu ja kaikkea muuta asiaan liittyvään. Eräs naapureistamme on saanut idean remontoida alakerran asunnon uuteen iskuun ja tämän jälkeen vuokrata sen, kohtuuttoman korkealla vuokralla, valkoihoisille, ulkomaalaisille.

Ja apuani tietysti tarvitaan, jotta vuokralaisia löytyisi. Olisinkohan tarpeeksi auttavainen, jos vain jossain sivulauseessa mainitsisin kollegoille, että meidän talossa on mahdollisesti asunto vapaana.

Niin, ja se sähkökatko. Koska generaattorit jyrisevät nyt, eikä tuohon asuntoon tule generaattorivirtaa, kuulen vain pauketta kello 14.00 saakka. Ja koska aurinko paistaa aina vaan, siirryn parvekkeelle, minne en kuule sitäkään.

3 comments:

Jael said...

Sähkökatkoja naapurien remontin vuoksi,auts,kurjaa! Parveke auringolla on mukavaa näinä päivinä!

Lissu said...

Ai, valkoihoisille ulkomaalaisille! Kuinkas paljon heitiltà sitten vuokraa halutaan? Tàssà talossa on remppaa ylàkerran mieshenkilà tehnyt remppaansa moooontaaa vuotta. Kosska hàn kày pàivisin tòissà, pora laulaa iltaisin ja viikonloppuisin!

pikkujutut said...

Yaelian, ei kun just toisin päin.Valtion sähköt poikki normaaliin tapaan=ylistys sille :).

Lissu, särähti niin pahasti korvaan, että meinasin pillastua.Varsinkin kun edellinen vuokralainen oli tumma hiljainen mies. Nyt remontin jälkeen varmaan hinta pomppaa yli 500 taalan, täysin tyhjästä asunnosta. Puolet on ylihintaa.