4.2.10

today

Tänään kello 11.00 menessä tapahtunutta:

Aamulla tytär laski vaatekerroksiaan. Suurella urakoimisella syntyi kuusi kerrosta. Aivan liian vähän, kun luokan ennätys on yli kymmenen.

Säiden valtiaita uhmaten ja sinisen taivaan ollessa näkyvissä suunnistin aamulenkille vain saadakseni peukalon pään kokoisia rakeita päälleni. Ne tuntuivat.

Yritin tehdä muutamaa korua loppuun.Huolimatta rannekkeista, lämpimästä kahvista ja sisuuntuneesta mielentilasta, jouduin myöntämään tappioni. Sormet ovat kuin pakkasesta juuri otetut marjat.

Tietoliikenne- ja sähköongelmat taasen pitävät huolen siitä, etteivät suunnitelmani Kazbuuran uudistamisesta etene. Niinpä se blogi on nyt hetken talvilevolla.

6 comments:

mizyéna said...

Mulla oli kans pari päivää sormet jäässä sisälläkin koko ajan vaikka olisi teekupin kyljessä lämmittänyt.

Tänään taas paistaa lämpimämmin eikä tarvitse palella kotonakaan.

Sateenkaari said...

Viileana taallakin sormet myös sisalla.Aurinko paistaa,mutta tuuli on edelleen idasta,missa on lunta ja pakkasta.Paivalla en auringonpaisteella pida lammitinta paalla.Vasta auringon laskettua.Muuten ei ole kylma,mutta tosiaan sormia hiukkasen palelee.
Keerospukeutuminen on anilla sailla muotia.
İhanaa paivaa sinulle.

Pikkusisko said...

Sitten kun blogisi herää talvilevolta se voi hakea kuvahaasteen blogistani.

Jael said...

Tänään pidin ensimmäistä kertaa käsineitä tänä talvena.Luulin että teidän internet ongelmat olivat pienentyneet;toivottavasti saat kuitenkin sen Kazbuura-sivuston kuntoon.'
Peer pressure,toivottavasti ei ole kyse siitä tuossa tyttäresi vaatekerrosten määrässä.....

_hoya_ said...

Kylläpä päiväsi alkoi huonosti! Tee niin kuin minä: Katso joku kiva tv-sarja ja laiskottele kaikin keinoin. Edes tämän kerran :-)

pikkujutut said...

Mizyena, meillä kylmä sää jatkuu yhä vain.Odotellaan aurinkoa, joka jo pilkistää pilvien takaa.

Sateenkaari,sormet ovat heikko kohta, aina kylmänä :). Ja kerrosukeutuminen on ihan pop.

Pikkusisko, asiaan tartutaan.

Yaelian,eivät meidän nettiongelmat mihinkään katoa mutta on tämä ollut parempi monella tavoin. Välillä tökkii. Ei mitään hälyyttävää tuossa kerrospukeutumisessa, lähinnä se on huvittavaa.

_hoya_, kuulostiko se huonolta? Ei ollut tarkoitus,lähinnä nämä asiat ovat tätä talven arkea:). Aamuisin en osaa laiskoitella muulloin kuin viikonloppuisin ;).