13.2.10

saturday sun

Viikolla huomasin rusketuksen kadonneen. Haalealta näyttää iho. Eilen kuulin näyttäväni kalpealta. Tänään korjasin tilannetta. Nokka kohti auringoa, säteet lämmittivät kasvoja.

Huomiseksi luvattu lähes + 30. Tämä on onnea.

8 comments:

Lissu said...

Edellisen postauksen kommenttini taitaa leijailla jossain bittiavaruudessa. Otsikosta kun luulin, ettà te olitte jo muuttaneet!!! Siis vain Kazbuura on uudessa osoitteessa. Siis siellàkò on jo tosiaan ihon grillauskelit. Tààllà pakkanen paukahtelee edelleen ja toissa yònà tuli lunta niin, ettà kinokset houkuttelevat vaikka Kukkulan kunigas/kunigatar -kilpailuihin. Mukavaa ystàvànpàivàà koko perheelle.

Paevi said...

Tuntuu kovasti vaihtelevan ilmat siellä päin! Eikös vasta vähän aikaa sitten myrskynnyt? Mutta +30 helmikuussa on varmaan ihanaa.

Jael said...

Täälläkin lämmintä ja koko viikoksi sellaista luvattu.Minä taas halusin talven jatkuvan....

Virpi P. said...

Ihana lämpö siellä ja taidat nauttiakin siitä.

Tosi kaunis kukkakuva, kuten kaikki ne Kazbuuran kuvaparitkin.

tuike said...

Oih, teillä on lämmintä, meillä saman verran pakkasta! En olekaan aikoihin lukenut blogeja, nyt luin vähän enemmän kerralla ja kaikkea on täälläkin ennättänyt tapahtua! Kauniita kuvia sinulla taas, erityisrakkauteni on tietenkin nuo kukkakuvat.

Oikein mukavaa ystävänpäivää!

mizyéna said...

Miten teillä niin lämmintä?? Meillä on tällä hetkellä vuosikymmenen kylmintä aikaa ollut jo pari päivää. Tärisen lähes horkassa niin sisällä kuin ulkonkin. Juuri tuossa mietin, että jos olisi sormikkaat niin laittaisin käteen näppejä lämmittämään. Pelkään, että alkaa satamaan lunta kuten algeriassa kun on niin jäätävää!

Sateenkaari said...

İhanaa Ystavanpaivaa sinne lampimaan.Onpas todella jo teilla lamminta.Taalla nyt +20,mutta viela kovin talven naköista.

pikkujutut said...

Hyvää ystävänpäivää kaikille!

Lissu, samaa vaivaa täällä, kommentit katoavat jonnekin. Kazbuura muutti kun piti saada sille osoite mistä ei yhdistä tähän osoitteeseen ;). Hellettä riittää.Toivottavasti sielläkin ilmat lämpenevät.

Paevi, kohta taas myrsky tulee,ei huolta.Näin on mennyt koko talvi.

Yaelian, vettä saisi tulla enempi mutta ne myrskyt saisivat olla jo mennyttä.

Katriina, mieluummin lämmintä kuin kylmää, näissä asunto-oloissa.

Tuike,keväisiä kelejä toivottelen, josko ne kohta tulisivat. aljon tapahtuu, kaikkea ei ihan blogiin asti paljasteta :).

Mizyena, en tiedä, tälläistä on ollut koko talvi. Ilmat aaltoilevat. Meillä oli jo nuo pakkaset ja toivottavasti eivät takaisin tule.Kylmää oli.

Sateenkaari, vuorilla näkyy vielä lunta ja paljon. Mutta täällä rannikolla on nyt lämmintä,onneksi.