18.2.10

find, vol 2

Olen todella väsynyt.
En edes muista milloin olisi väsyttänyt näin paljon.
Mutta täysin oma syy.
Yöuni jäi vähiin, kun aloin lukemaan tätä rakkaustarinaa.

Hassua kyllä, olen tuossa samaisessa blogissa käynyt jo pari vuotta sitten. Eksynyt jonkun linkin kautta. Silloin se oli ihan tavallinen blogi, ainakin näin muistelen. Nyt se on jo paljon enemmän.

5 comments:

anumorchy said...

Mina tykkaan tuon samaisen blogin cooking-sivuista. Sen tarkemmiksi ei voisi ohje menna.

Jael said...

Luin tuon rakkaustarinan silloin,kun vielä piti aina odottaa seuraavaa lukua,ihan mahtavasti kirjoitettu juttu! Ruokajuttujakin luin silloin alussa,mutta nyt se on mennyt sellaiseksi liian kaupalliseksi sivuksi,joten käyn vain silloin tällöin kurkkimassa.

Sateenkaari said...

Paljosta jaa paitsi,kun ei osaa englantia.

pikkujutut said...

Anu, ne ruokaohjeet ovat ihan huiput.Valokuvat loistavia. Nyt yritän vain keksiä millä korvata yhden ohjeen butter milkin..

Yaelian, no,niin..aloin lukea sitä osissa kunnes hoksasin sivun missä se oli kokonaan..Ennen blogi oli kotikutoinen, nyt liian amerikkalainen. Mutta ruokaohjeita voi käydä välillä kurkkimassa.

Sateenkaari, voi,et todellakaan jäänyt vaille mistään elämää suuremmasta :). Hyvin kirjoitettu tarina mutta vain kertaalleen luettuna, muuten menee siirappiseksi.Ruoka-ohjeet ovat tosi hyvin kuvattu, saat tehtyä mitä vain vain kuvia katsomalla.

Virpi P. said...

Jäin töissä iltapäivällä lukemaan tuota juttua ja jatkoin kotona -enkä vieläkään ole päässyt loppuun. Hyvä kirjoittaja se on, mutta monisanainen. Miten joku keksii niin monta sanaa peräkkäin? Sinäkin olet aika lyhyttä proosaa tuottava;)

Ruokaohjeita ja valokuvaussivuja olen käynyt lukemassa aikaisemmin, jo silloin ihailin Ree Drummondin valtavaa tuotteliaisuutta joka suuntaan!