15.1.10

reality check


Know where you are going
*
Nyt olisi aika pistaa paperille kaikki mita elamansa aikana on tehnyt. Taydentaa jo olemassa olevaa paperia. Ynnata jatkokoulutukset. Lisata siihen kotiaitivuosien vapaaehtoistyot. Miettia, miten siita silllisalaatista saisi jotain jarkevaa kasaan. Kertooko sillisalaatti enemman levottomasta luonteesta vai laaja-alaisesta tietotaidosta. Vaihtelunhalusta vai siita tosiasiasta, etta tarjolla on ollut vain sita mita on paperilla.

Sitten on mietittava vaihtoehtoja. Mika, missa ja millaista. On mietittava lastenhoitaja- ja turvallisuuskysymyksia.
Ja ennenkaikkea on mietittava sekin, joko aika on valmis tyohon paluulle. Se kun olisi hyppy tuntemattomaan.

13 comments:

Jael said...

Minullakin on sen tyyppinen

_hoya_ said...

Sillisalaatti kuvaa työelämääni tavattoman hyvin. Ei ole helppoa, ei!

Jael said...

Jäi kesken tuo kommentti,eli siis minullakin on sellainen sillisalaatti Cv, mutta minusta se näyttää,että osaa sopeutua moneen eri tilanteeseen,ja sitähän työmaailmassakin usein tarvitaan.Tsemppiä!

Paevi said...

Asiahan on niin kuin sitä katsoo - kannattaa panostaa tuohon "laaja-alaiseen tietotaitoon"
Itsellä pyörii myös paljon asioita mielessä, kesäkuun loppuun mennessä on pakko olla jonkinlainen vastaus

mizyéna said...

Siellä vai suomessa? Mielenkiinnolla odotan mitä puuhailet :)

Pikkusisko said...

Kuulostaa laaja-alaiselta tietotaidolta!

tuike said...

Minuakin kiinnostaa, mitä aiot ja missä. Onnea kuitenkin, luulen, että sillisalaatti kertoo ainakin joustavuudesta ja sopeutumiskyvystä.

Mukavaa viikonloppua!

Pinkkis said...

En taida tuntea ketään, jolla ei olisi sillisalaattia. Paitsi insinööreillä ja sairaanhoitajilla. Ehkä myös lääkäreillä, mutta heitä en tunne.

Vilijonkka said...

Ajattelen sillisalaatin olevan nykyaikaa. Minä tunnen monta DI:täkin joilla on varsinaiset sekasaatti cv:t; perinteisten hommien lomassa siatsuhierontaa, käsityökirjantekemistä, ties mitä.

Tärkeintä lineen tavoittaa ymmärrys mihin on itse pyrkimässä ja sitten ryhtyä ponnistelemaan sitä kohti. Lykkyä tykö!

Lissu said...

CV kertoo KAIKEN, itse hakemus vain oleellisen haettua tehtàvàà ajatellen ja siinà persoonallisuus peliin. Johan sait minut uteliaaksi...

mamãe said...

Sillisalaatti on selvasti positiivinen asia! :) Kertoo nimenomaan joustavuudesta, laaja-alaisesta tietotaidosta, tiedonjanosta jne. Makin odotan uteliaana mita siella on oikein tekeilla... :)

pikkujutut said...

Yaelian,kun tuota cv:ta muistelin, se kun ei ollutkaan taalla vaan Suomessa, niin olen sittenkin pysynyt tietyissa rajoissa mutta siella sisalla onkin sitten yhta sun toista :).Mutta se onkin sitten syventamista ja leventamista :).

_hoya_,mutta onhan siina puolensa, etta voi etsia vahan sielta ja taalta,eiko vain?

Paevi, tsemppia sinne myos. Noin kiirus ei itsella ole ja nyt tuli vahan takapakkia mutta suunta on selva, rajat ovat selvat, joten nyt katsellaan.

Mizyena, aloitetaan taalta ja katsotaan minne paadytaan :).

Pikkusisko, juu laaja-alaista, kylla. Nuo vapaaehtoishommat ovat kylla varsin laaja levennys :).

Tuike, ajattelin testata loytyyko toita niissa rajoissa mita olen asettanut. Todennakoisesti ei onnistu mutta onpahan cv sitten ainakin englanniksi. Paikallisesti en tule saamaan toita kun on kuulemma jo oman alan ihmisia tarpeeksi, joten katse kohdistuu ulkomaisiin jarjestoihin.

Maiku, voi vallan monella tuntemallani sairaanhoitajalla on sillisalaattia tata nykya.Taitaa olla vahan pakkokin tata nykya.

Vilijonkka, luulen, etta sain vihdoin ja viimein sen ymmarryksen selvaksi itselleni. Johan sita tassa on tullt mietittya pari viimeista vuotta.

Lissu, Haitin tapahtumat saivat miettimaan, etta jos noita kahta rakasta hidastetta ei olisi, olisimme jo miehen kanssa siella. Samalla loksahti itselle kuvio selvaksi.Kun on ammattitaitoa,voisi kokeilla myos kayttaa sita :).

pikkujutut said...

Mamae, juuri noita adjektiiveja tarvitseekin miettia :). Juuri nyt ei tapahdu mitaan mutta toivottavasti jossain kohden onnistaa ja saa jonkinlaista tyota tehtavaksi. Mutta vaatii ensin verkkojen veteen heittamisen ja oikeiden tahojen loytymisen.