4.12.09

tama paiva


Aamulla lenkilla saatu ehdotus lahemmasta kanssakaymisesta on jo haalistunut kiukku. Lattialaattojen saumojen puhdistus soodalla ja etikalla tuli valmiiksi ennatysvauhtia kun niin arsytti ja tympaisi. Samaa tarmoa tarvittaisiin nyt vaatepinon kaappiin piilottamiseen.Ehka kuitenkin positiivisemmalla asenteella.

Sen jalkeen voikin puhaltaa ja vastaanottaa viikonlopun. Iltapaivan aurinkokin lammittaa viela mukavasti.

5 comments:

Jael said...

Jeps,lenkillä on aika epämiellyttävää saada senkaltaisia ehdotuksia...Nätti tuo kangas toisessa kuvassa.Onko flunssat jo ohi? Hyvää viikonloppua!

s a n s k u :) said...

kankkarankkana siivoukset todellakin menee paremmin. harmi ettei voi olla automaattisesti artsy kun on aika siivota ja sitten siivouksen jalkeen taas aurinkoinen. :)

pikkujutut said...

Yaelian, onhan se, tosin nyt nain ja arvasin jo etukateen mita on tulossa. Lenkkikaveri jarkyttyi huomattavasti enemman. Natti kangas on poytaliina, mika on seinalla :). Flunssa viela hieman paalla mutta parempaan pain.

Sansku, silloinhan kaikki sujuisi vallan hyvin :).

Lissu said...

Heps heijaa! Luin 'vanhat', lukematta jààneet postaukset(kin). Jouluvalojen kohdalla sekà hihitytti ettà hirvitti. Semmoisia viritelmià vuoristokylàssà yritetààn nyt piazzaremontissa peitellà pois nàkyvistà. Vai ettà pikkukemisti on puuhissaan! Onneksi aineet eivàt ole kovin vaarallisia. Ràjàhdysvaara on siis vain vanhemmissa! Heh, heh! Noita lintuja on nyt lennellyt useammassa blogissa. Pitàiskòhàn niità lennàtyttàà tààllàkin?
Hyvàà viikonloppua koko sakillen.

pikkujutut said...

Lissu,virityksia riittaa, eikaniita edes peitella, unohdetaan vaan..oikeaan osuit, paitsi rajahdysvaara vain aidissa :). Laita linnut lentamaan, terapeuttista puuhaa.