26.12.09

*



Taman vuoden joulu on mennyt nenia niistellen. Pieni flunssan poikanen iski kolmeen neljasta ja sisatilat ovat tulleet hyvinkin tutuiksi. Mutta huomenna on paastava ulos, jos ei muuta niin ainakin ostamaan sailytyspussi joulukuuselle.
Sen jalkeen voikin kuusen purkaa ja pakata odottamaan sita seuraavaa joulua kun se taas kasataan korkeuteensa. Ja se joulu ei ole ensi vuonna.

9 comments:

mizyéna said...

Onko teillä ensi vuonna aito kuusi? :)

Pikaista paranemista!

violet said...

Aa, jotakin uutta tietoa ensi vuodesta..?

pikkujutut said...

Mizyena,saattaa ollakin mutta ei varmasti taalla. :)

Violet, kun olisikin..nyt riittaa nama joulut ulkomailla. Se on khalas!

Lissu said...

Jahas!!! Riittàà ulkomailla? Siis ensi joulu Suomessa!! Ei hassumpaa, ei hassumpaa ollenkaan. Toivottavasti nuhanenàt alkavat olla kunnossa. Tuo alin kuvasi sai minun silmàni pullistumaan. Mukavaa sunnuntain jatkoa. Kyllà se siità.

pikkujutut said...

Lissu, ainakin nyt riittaa joulut maassa missa joulua ei nahda ei kuulla. Hiljalleen, hiljalleen parannutaan.

Mieli tekisi menna pullistamaan omia taskujaan tuolle rannalle :).

Pikkusisko said...

Minä taas täällä yritin ehdotella, että jospa vietettäisiin ensi joulu (siis vain joulu, ei mitään pitempää..) jossakin ulkomailla. Ei kuulemma tule kuuloonkaan, hyvä niin.

pikkujutut said...

pikkusisko,viisaita ihmisia asustaa perheessanne. :) Meidan pitaa jo kulttuuriperiman takia antaa lapsille valilla suomijoulu, muutoin nuo vieraantuvat taysin :).

Vilijonkka said...

Joulu Suomessa on toki hyva juuri tuon kulttuurikasvatuksen vuoksi. Mutta mua harmittaa kun kaikki varat ja lomat menevat suomalaisuuden yllapiton. Kohta ollaan asuttu kaksi vuotta Pekingissa ja mitaan muuta Kiinaa tai Aasiaa ei ole perhe nahnyt.

pikkujutut said...

Vilijonkka, tama on 3.joulu taalla ja saturaatiopiste tuli ylitettya. Lomien takia olemme taalla olleet, kesan haluamme viettaa Suomessa ja kun lomapaivia miehella on rajoitettu maara. Ensi vuonna ajatellaan kuviot uudella tavalla.