16.11.09

on monday


Kehitin itselleni stressin. Stressin siita, etta joulu lahestyy ja mahdolliset joulupukin avustamiset ovat taysin auki. Tiedossa on mita tarvittaisiin mutta onko niita kaupoissa, on kokonaan toinen asia. Lisaksi paakaupunkivierailuviikonloput vahenevat sita mukaa kun uusia tapahtumia paljastuu. Ja kun paakaupungissa tapahtuu jotain, silloin sielta on parempi pysya poissa.

Joulusukatkin jaavat ylakaappiin, koska mitaan pienta ja kivaa ei vain loydy joulukalenterin taytteeksi.Unohdin taman asian taysin kesalla, jolloin Suomesta olisi voinut kerata pienen paaoman. Pikkumies ilmoitti, etta tontuthan ne tavarat tuo. Voi kun toisivatkin. Taalla on kraasaa kaupat pullollaan muttei niita meille haluta.

Ja joku jouluruokalistakin pitaisi kehitella siihen mennessa kun sinne paakaupunkiin paasee. Ja sitten varalista ja varalistan varalista ja paatya ostamaan niita tarvikkeita mita loytaa ja rakentaa kaiken pohtimisen jalkeen niista sita mita keksii.

Tekisi mieli vetaa peitto paan yli ja nukkua ohi joulukuun.

6 comments:

Jael said...

Älä nyt ota stressiä.Onhan jouluun vielä sen verran aikaa,että toivottavasti saat haalittua kaiken tarvittavan siihen mennessä...

Lissu said...

No voihan,voihan! Voihan siihen joulukalenteriin kirjoittaa vaikka pikku juttuja, tai pienià lupauksia, joita on mahdollisuus tàyttàà ilman STRESSIA, tai laittaa vaikka jotain pientà hyvàà, tai ...

Pikkusisko said...

Meillä laitettiin joku vuosi sitten joulukalenteriin joka toiselle päivälle Dumle-karkkeja, joka toiselle tarra. Muuta en jaksanut...

Virpi P. said...

Vaatii paljon yritystä ja vaivannäköä rakentaa perinteistä joulua noista aineksista. Yleensähän se kaikki kaatuu äidin harteille, jostain kumman syystä.

Joulu on lempivuodenaikani, mutta joskus vähän liian työläs. Meillä on vasta tänä vuonna miniän toivomuksesta päästy siihen, ettei annettaisi lahjoja. Se on minustakin hyvä idea, pyysin kuitenkin, että saisin antaa, jos löydän jotakin sopivaa jollekin:)

pikkujutut said...

Yaelian, on toki aikaa mutta viikonloput vahissa, jottasinne paastaisiin. Taytynee siirtya viikonpaiviin.Ruoasta viis mutta jotain kivaa olisi lapsille mukavaa hankkia.

Lissu, pienilla, hyvin pienilla jutuilla nyt mennaan..kun on pakko :).

Pikkusisko, taalla ei kunnon karkkeja loydy, joten tarralinja ja muut pienet vastaavat tulevat nyt kayttoon.

Katriina, meilla ei ns.suomalaista joulua ole ollut minaan ulkomaan jouluina. Turha yrittaa tehda kun ei se edes onnistu. Mutta hyvaa ruokaa syodaan jaonneksi mies hoitaa silloin ruokapuolen meilla, mina vastaan lisukkeista ja jalkiruoasta :).

Rakastan joulua ja joulun alusaikaa erityisesti mutta into on laimennut kun taalla joulu ei tavan arkipaivasta eroa.Lapsille meilla etsitaan lahjat ja aikuiset hankkivat uudet kirjat, niilla mennaan :).

Vilijonkka said...

Niin tuttua... Mutta kuten nuo muutkin kommentoivat, yritähän ottaa rennosti, vaikkei se helppoa olekaan! Meillä sentään on Ikea, josta saa pipareita, joita juuri tänään koristeltiin tomusokerikuvioin. Mutta silti lapset valittivat, kun emme itse leivo, kuten muissa perheissä (?). Hö, enhän mä osaa leipoa enkä tiedä saako täältä edes siirappia! Tulipa sekava kommentti, mutta siis tsemppiä joulutunnelman luomiseen!