5.11.09

*


Viikko sitten perjantaina popo/basilli/virus/bakteeri/ihan mika vaan kaatoi pikkumiehen sankyyn. Alkoi painajaiset, saryt, huono olo ja kuumeen sahailu.Eilen saatiin ensimmainen ja ainoa diagnoosi, korvatulehdus. Siina samalla isompi mieskin sai sairasloman ja kuurin mukaansa.

Olipa tama mita nyt sitten olikaan, voimat se on vienyt kaikista. Jokaisesta meista omalla tavallaan.Tytar luopui vapaaehtoisesti harrastuksista talla viikolla, ei jaksanut. Pikkumies vasahti laakekuurin saatuaan, samoin mies. Huoli ja katkonaiset younet vasyttavat itsea. Toisaalta kadet ovat ahertaneet ja samalla huoli on pienentynyt. Valmistakin on syntynyt siina sivutuotteena.

Joten kylla tama taas tasta. Laakekuurit nayttavat purevan popoihin. Viime yo oli rauhallinen. Niin on varmasti tamakin yo.

8 comments:

_hoya_ said...

Hyvää yötä! Mä ainakin olen tosi väsynyt. Viuuuhh --> nukkumaan

Pikkusisko said...

Jaksamista sinne!

Jael said...

Paranemisiin! Korvatulehdus on ikävä juttu koska sattuu aika paljon,joten jaksamisia,teille kaikille.
Ihanat kuvat!

Nansku said...

Paranemisia ja voimia pikkumiehelle, samoin toki isommallekin :) Paljon terkkuja täältä vastarannalta, täällä on muuten ollut lämmin syksy.. 3. päivänä satanut vettä, muuten paistanut aurinko.. :)) Pian tääkin hauskuus loppuu, ja paluu Suomeen. Haleja teille kakille!

anumorchy said...

Pikaista paranemista kaikille!!

himalainen said...

Ihana kuulla, että poika voi jo paremmin. Lepoa teille kaikille ja voimien keruuta, pikkuhiljaa, kaikessa rauhassa, ei kai sitten kuitenkaan ole kiire mihinkään.

Käsityöt on olleet hyvä juttu myös mulle tällä viikolla, kun tekee jotain on kuin ajatukset menisi helpommin johonkin kevyempiin.

Satu said...

Voi hyvä että saitte lääkettä ja pääsevät parantumaan! Epätietoisuus on surkeaa. Parempia päiviä sinne!
Kuvat energiaa antavat!

pikkujutut said...

3. kerta toden sanoo...
nettipojilla nayttaa tana aamuna yhteydet tokkivan ja plokkaavat yhteyden aina kun bloggeriin paasen.

Joten lyhyesti kiitokset kaikille kommenteista yhdessa ja erikseen.Tauti on ehkapa nyt voitettu ja lisasairastuneita ei viela nakopiirissa.

Nyt sormet send nappaimelle....