25.10.09

yha vain


Kesa loppui virallisesti jo kuukausi sitten. Ainoa, joka ei tata suostu ymmartamaan on saa. Aurinko porottaa ja mittari kohoaa + 30- +40 asteisiin. Tuullutkin vain hieman. Merivesi on viilennyt muttei liikaa yhdelle kaksikolle. Rannalle on paastava uimaan aina vaan. Iloa kestaa viela ensi viikon, sitten rannan portit sulkeutuvat. Vanhemmatkin huokaavat silloin syvaan.

Ja samalla elamme jo marraskuuta.

7 comments:

Pikkusisko said...

Ihan kyllä tykkäisin tuosta lämmöstä! Ja nuo ristipistotyösi ovat hienoja. Itse olen aikonun alkaa "isona" tehdä ristipistotöitä. Luulen, että sitten minulla on siihen tarvittavaa kärsivällisyyyttä!

violet said...

KYllä on ollut niin erilainen meidänkin syksy.
Kovin lämmintä ja ennen kaikkea kuivaa. Hyvä juttu.
Ihan muutana hytinäolo vasta ollut. Aivan erialista kuin vaikka viime syksynä.

Jael said...

Tänään retkelläkin oli kauhean kuuma, ja onneksi bussissa sentään oli hyvä ilmastointi.Huomenna Tel Avivissa 31 astetta,en kestä enään!!!!

Vilijonkka said...

Viime päivien lämpöä on täälläkin ihmetelty.Vlillä luulin jo syksyn tulleen, mongoliasta puhaltava viimakin jo mustutti olemassaolostaan. Mutta sitten taas lämpö kohosi hellelukemille ja lapset kulkevat iltapäivät kesähepenissä. Taitaa jäädä taas tuo syksy välistä.

pikkujutut said...

Pikkusisko,lampo on mukavaa mutta nyt tata on saatu jo sen verran ettei enaa jaksa. Mina luulen, etta minulla jaa isot tyot tekematta. Riittavasti naissa napertelyversioissa.

Violet, lieko otsoniaukot isontuneet kun vallan ihmeellinen tuo saa on.

Yaelian, maatuuli tanaan ja isot pilvet, mustat muttei pisaraakaan...En valita, en :).

Vilijonkka, syksy taitaa meillakin jaada valista tai sitten talvi.Jaa nahtavaksi kumpi.

s a n s k u :) said...

ihanat varit kuvissa.

pikkujutut said...

Sansku, kasittelemattomia, luonnon omia ja siksi juuri ihania :).