14.10.09

klo 11.00


Tanaan klo 11.00 putkitohtorin piti tuleman antamaan laaketta vuotavalle vesitankille. Toisaalta mikas hata tassa, vasta 20 minuuttia odotettu.

Mutta juuri tanaan, minusta tuntuu, etta minulta varastetaan aikaa, minun omaa aikaani. Tahallaan ja valinpitamattomasti.

Ja sitten kun tullaan, jos tullaan, niin pyydetaanko minulta anteeksi myohastymista. Ei tietenkaan, ei kuulu kuvioon.

Enka pyyda minakaan anteeksi sita, etta potkaisen tyypit pellolle jos ja kun ovelle tulevat ja sanon uuden ajan. Tanaan ei vaan enaa sovi. Ei vaikka tankki vuotaa edelleen.

4 comments:

Lissu said...

Jos tààllà joku tulee sovittuna aikana, sen voisi ilmoittaa Guinessin kirjaan suurena ihmeenà! Nyt odottelen parvekkeen ovien vaihtoa. Edellistà korjausta odottelin làhes puoli vuotta! Ainahan voi luvata, mutta on ihan eri asia, mità se tarkoittaa.

outi said...

Voi surkea!

Jael said...

Niin eihän täälläkään tulla ihan ajallaan. Nykyään sentään sanotaan että odota vaikka klo 12-15 välillä,että sillä välillä pitäisi tulla.Ja sitten pitää vaan odottaa kiltisti tuon ajan,kun saattavat tulla milloin vaan sinä aikana....Mutta jos tuosta myöhästyvät,niin voi valittaa ,se kuuluu asiaan.Toivottavasti saat putket pian kuntoon!

pikkujutut said...

Lissu, samahan se on taallakin. Nama vain ovat olleet suht luotettavia ajan suhteen.Tulivat tunnin myohassa ja paastin sisalle hommiin kun kerran olin edelleen kotona...:)

Outi, surkeaa se onkin, kun seurauksena on sitten hometta, jota ei just tarvita..

Yaelian, saatiin uusi vesitankki, jonka on pienempi kuin vanha vaikka vaittivat olevan samankokoinen. Sahkokeskuskin tuli uusittua mutta vuotavan katon korjausta olemme odottaneet jo vuoden ja uusintapyyntokaan ei naemma auttanut joten surkeaa on...