20.9.09

syksyn ensi sade


Salamoita ja jyrinaa.
Vetta vaakasuorassa ja saavista kaataen.
Eilen iltapaivalla ensimmaisen kerran ja uudelleen alkuyosta.

Seuraus:
Sahkoverkko ei toiminut ja kortteligeneraattorin johto irtosi meidan talosta.
Taysi pimeys, juuri kun olimme katsomassa miehen kanssa Hangover-elokuvan loppuratkaisua.
Ei ensimmainen kerta eika viimeinen, etta nain tapahtuu.

Tein ennatyksen.
Alle viikon taalla oleilun jalkeen, olin valmis pakkaamaan kamat uudelleen kassiin ja matkustamaan takaisin Suomeen.

7 comments:

Satu said...

Upeat kuvat joka tapauksessa!

Satu said...

Upeat kuvat joka tapauksessa!

Jael said...

Pahus kun sade tuollaista aiheuttaa.Onko näin joka sateen kanssa! Mä voin hyvin käsittää,että halusit tuon sähkökatkon jälkeen palata Suomeen,tuollainen on tosi turhauttavaa!Meillä täällä ei onneksi sellaista tapahtunut.Hienot kuvat!

anumorchy said...

No eipa meilla vetta niin paljon tullutkaan, etta olisi sahkokatkoa saanut aikaan. On niita taallakin joskus, ja tiet tulvii kun viemariaukot on taynna kesan mittaan kertynytta roskaa.

Lissu said...

Oletkos jo purkanut kaikki kassit? Jos vaikka varuilta yksi olisi valmiina oven pielessä. Meikäläinen pääsee vuoristomajalla aina sateen jälkeen luuttuamaan lattioita, sillä vaakasuorassa tuleva sade löytää tiensä parvekkeen ovien alta suoraan lattioille. Puhtaus ennen kaikkea! PÖH!!!

violet said...

Ou vau joka tapauksessa noita kuvia.
Alin etenkin on mahtava.
Niin, ennätyksiä lyödään toisinaan....
Joko pääsit yli ja jaksat taas?

pikkujutut said...

Satu, kuvat otettu viime talven aikana mutta samannakoista oli eilenkin.

Yaelian, turhauttavaahan se on. Valilla enemman, valilla vahemman. Mutta jokaisen sateen aikana sahkoverkko romahtaa ja ollaan genujen varassa. tosin niin ollaan lahes joka paiva muutenkin.

Anu, ei sita vetta liiaksi tullut mutta kun on huono sahkoverkko ei siina paljoa tarvitse.Nyt viela tuuli sopivasta suunnasta ja veti genusahkonkin kyykkyyn.

Lissu, kassit on purettu. Viime vuonna oli evakuointireput valmiina, nyt ei edes niita :).Paikalliset ovat povanneet kylmaa talvea, joten joutuu samoihin hommiin. Pahinta on aamuvuorot kun yon aikana on lattia tayttynyt vedella.

Violet, tavallaan naihin on turtunut ja stressin sietokyky taas nousennee kun aikaa menee. Tuo generaattori on ollut talla viikolla rikki jo useamman kerran, joten viimeinen niitti tuli eilen, varsinkin kun naapuritaloissa valot loistivat kirkkaasti. Kyl taa taas tasta.