26.9.09

sahkokissa


Miten oikeuttaa kameran kanssa kaveleminen ja valokuvaaminen ?
Kuvata kissoja niin innoissaan, etta paikallisetkin osoittavat uudet kissat matkan varrelta.
Kukaan ei kysellyt tai kyseenalaistanyt valokuvaamista.
Tosin kiertelimme kristittyjen alueella missa meidat jo tunnetaan.

Joten kissan lisaksi kortteligeneraattorin sahkokaappi ja paikallista sahkojohtoa. Ja naita kuvia riittaa.

9 comments:

Jael said...

Tuohan on mukavaa,että sinulle näytetään uusia kuvauspaikkoja:-) Toivottavasti kisu ei saa sähköiskua tuolla....

Mirja said...

No jo on kisu paikan löytänyt, onkohan siinä lämmin olla.

Sitä aina ihmettelee näitä etelän maissa vapaana kulkevia kulkukoiria ja kissoja, kun Suomessa niitä ei juuri ole, ainakaan kaupungeissa. Muistan joskus, kun kävimme Pariisissa ja eksyimme hautausmaalle ja hautausmaalla oli paljon kulkukissoja, siellä ne makasivat hautapaasien päällä, otin kuviakin niistä, ihan lähelle niitä ei oikein uskaltanut mennä, näyttivät aika vihaisilta.

Mutta tänään pohdin omaa koiraa katsellessani, että ei se kulkukoiran elämä jossakin lämpimässä etelän maassa välttämättä ole hassumpaa elämää, vai kuvittelenkohan vain. Olen kuitenkin kuullut, että ihmiset pitävät niistä huolta ja ruokkivat niitä, ovat vähän sellaista yhteistä omaisuutta.

Lissu said...

Jahaa, on siinä sähkömiehilläkin miettiminen, mikä johto menee mihinkin. Ihmekös, että niitä katkoja on. Mutta kissa on söpö!

pikkujutut said...

Yaelian, harvinaista herkkua tuo nayttamine, joten ilo otettava irti kun sita tapahtuu.Kissa lahti pois hetken poseerattuaan, joten eikohan ymmarra pysya sateella poissa.

Mirja, ehka jossain muualla naista Valimeran maista koirilla on helpompaa kuin taalla. Koiria potkitaan, ammutaan yms... ja vain harvat kulkukoirat saavat olla elossa. Ei pahemmin ruokita eika muutakaan. Joten ei ehka ainakaan taalla ole leppoisammat olot.Vasta nyt on nakynyt koiria hihnan paassa, tahan asti ei ole nakynyt missaan koiria edes lemmikkina.

Lissu, eihan ne aina edes tieda, kokeilemalla ja sitten jotkut tekevat omia liitantojaan (lue varastavat sahkoa)joten johtosoppa on melkoinen.

Susadim said...

Heippa pitkästä aikaa :)
Näissä kuvissa on jotain rosoista herkkyyttä.

pikkujutut said...

Susadim, hei, tarvetuloa taas vierailulle :), ja kaunis kiitos :).

Vilijonkka said...

Miksiköhän muslimit niin usein suhtautuvat kielteisesti kuvaamiseen.

Minä kuvasin tänään kirjavaa pyykkiä, nainen riensi kieltämään, mutta kun oikein kehuin kankaita (vanhoja lakanoita) kauniiksi jäi hän itsekin niitä sitten ihmettelemään.

Tolla sähkökaapilla on Pekingissä paljon sukulaisia.

pikkujutut said...

Vilijonkka, taalla kaikki suhtautuvat kielteisesti jos mina ulkomaisena menen kuvaamaan. Hieman vainoharhaisuutta ja pelkoa mukana. Toisaalta ymmarran sen mutta toisaalta en.

Itse kysymykseen en osaa sanoa oikeaa vastausta. Selityksia on monia mutta niitakin vastaan on sitten selityksia. Mizyena osaisi ehka auttaa asiassa.

Mirja said...

Joo kuulostaa ikävältä, voin hyvin kuvitella, että sielläpäin koirilla ei ole hyvät olot :(