30.6.09

sairastaa,ei sairasta...

Neljaan kokonaiseen Suomi-vuorokauteen on mahtunut monta asiaa. Suunnitelmat ovat menneet uusiksi monta kertaa. Matka- tai paikallinen popo on kaatanut sangyn pohjalle jo puolet perheesta, toisen puolen kohtaloa viela jannitetaan. Possuinfluenssaa ei tama kuitenkaan ole. Noro- tai rotavirus pikemminkin.

Mutta oli virus mika tahansa, nyt ollaan kuitenkin maassa, jossa laakkeet ovat aitoja ja hoitohenkilokunta koulutettua, joten sairastaakin voi rennommin. Pienia elaman iloja.

7 comments:

Jael said...

Pikaiseen paranemisiin ja kiva kun olette tekin nyt täällä.Oikein ihanaa lomaa teille!

Lissu said...

Olen samaa mielta Suomen terveydenhoidosta. Pian te tokenette. Tsemppia.

_hoya_ said...

Mäkin pidän teille peukkuja!

Marja said...

Parantukaa pian!

Hyvää lomaa myöskin. :)

Paevi said...

Tsemppiä molemmille puoliskoille: niille jotka ovat sängyn pohjalla ja peukut pystyyn niille jotka ovat taudin vielä (?) välttäneet

anumorchy said...

Parempaa vointia!!
Minapas olen kuullut, etta Suomessa jonotetaan pitkaan ennen kuin paastaan sinne arvauskeskuksen paivystajalle. Kiva jos teilla on parempia kokemuksia.

pikkujutut said...

Yaelian, mukavaa loman jatkoa sinullekin.

Lissu, vertailla ei saisi mutta luottamukseni on taysin suomalaisessa terveydenhuollossa,ennemmin kuin tuolla toisaalla.

_hoya_, kiitos, todennakoisesti auttavatkin.

Ilona, nyt nayttaa jo paremmalta, mukavaa lomaa sinullekin.

Paevi, asunto ylosalaisin mutta sita emme juuri nyt nae :).

anumorchy, voi, me saamme jonottaa niin taalla kuin siella etelassa. Taalla vaan voi luottaa siihen paremmin etta diagnoosi osuu suht kohdalleen eika mene arvailuksi.Laakkeetkin yleensa ovat oikeat.