20.6.09

rannan kummastus ja ihanuus


Kummastus ja ihanuus.
Kummastus paikallisille.
Ihanuus expat-lapsille.
Ensimmainen kesa, jolloin meidan lapset sanovat etta mennaan rannalle leikkimaan. Uiminen on auttamattomasti jaanyt kakkoseksi.

6 comments:

tuike said...

Nyt kyllä käy kateeksi! Aurinkoa ja lämmintä- sitä toivois kyllä tännekin ja äkkiä! Sataa ja on harmaata ja on JUHANNUS.

Muistan kyllä sen hyvän mielen lahja -jutun... onneksi en ole vielä itsekään saanut Sadien lupaamaa lahjaa. muistan, muistan.

Paevi said...

Tuommoiset kiipeilytelineet ovat ihan hot! Torni ja siitä lähtevät liukumäet näyttävät riittävän korkeilta että isompiakin kiinnostaa.

mizyéna said...

Voe kateus sentään! Meidänkin rannalle halutaan tuollainen. Tosin paikalliset riekkuisi siinä liian varallisesti ja viikon päästä se olisi jo vaarallisen rikki eikä uskaltaisi käyttää.

pikkujutut said...

Tuike, lampotilat jatkavat senkun nousuaan, kohta on jo liian kuuma..Muistan myos,on mielessa ja kohta teen osuuteni, sen ensimmaisen postauksen muodossa.

Paevi, taman kokoinen kiipeilyteline sopii naille isommille loistavasti.

Mizyena, tama loytyy hotellin rannalta. Sanoinkin lapsille etta nauttikaa niin kauan kuin pystytte.Kesan loppupuolella voi olla jaljella vain pystyraudat.Valitettavasti.

_hoya_ said...

Meidän pojat rakastaisivat tuollaista rantaa!

pikkujutut said...

_hoya_, meidan lpasetkin saivat uutta virtaa kun tallainen kapistus tuli rannalle. Edistysta tassa maassa.