4.6.09

pimiaa

Keskiviikkona paastin suustani sanat, jotka voisin nyt syoda takaisin.
Kehaisin nimittain etta sahkotkin ovat pelanneet verrattain hyvin.
Siita se lahti.
Eilisesta iltapaivasta alkaen sahkot tulivat vain ja ainoastaan generaattorilla, samoin tanaan.
Nyt kun valtion virtaa taas tulisi, pimeni sahkolinja meidan kadulta. Voltteja on jotakuinkin 100.

Siirryn nyt tunnelmalliseen kynttilan valoon suunnittelemaan ensimmaisena pilaantuvista ruoka-aineista viikonlopun ruokalistaa. Mainitsinko jo, etta kavimme taydentamassa loputkin ruokaostokset viikonlopulle tanaan ja jaakaappi on taynna ?!

6 comments:

Paevi said...

Voi etta, tuo on varmaan niin turhauttavaa. Lapsuudessa joskus kavi kesalla niin etta ukkonen pisti sahkot pois pidemmaksi aikaa, silloin ei saanut turhaan pakkasta tai jaakaapin ovea aukoa

Jael said...

Voihan nenä miten turhauttavaa! Nyt kun on vaalit edessä niin eikös tuollaisten asioiden pitäisi toimia hyvin....ainakin ennen vaaleja;-) Kestämisiin!

Lissu said...

Eipa ole yksitoikkoista elonne siella. Eika edes kaksitoikkoista. Kylla se siita. Ennemmin tai myohemmin.

s a n s k u :) said...

Siis voi ei. Kylla sulla on kestettavaa. TOTTAKAI ne sahkot meni juuri kun jaakaappi on taynna.

Laiha lohtu varmaan tuo upea kuva.

pikkujutut said...

Paevi, se on ainakin varmaa, etten ikina iloitse siita etta jotkut toimii, ainakaan aaneen. Kell onni on se sen katkekoon, vai miten se nyt meni :).

Yaelian, naapuri sanoi, etta tallaiset jutut loppuvat sitten vaalien jalkeen kun tietty oppositio voittaa. Jaa siis nahtavaksi paraneeko elinolosuhteet..hieman epailyttaa.


Lissu, levottomille sieluille tama taitaa olla juuri se oikea tapa elaa...tosin minun sieluni alkaa jo kaivata tasaisempaa oloa.

Sansku, tallaiset pikkuasiat eivat heilauta oloa enaa kovin pahasti. Naemma tottuu.Menin nukkumaan ja ajattelin etta eikohan se tasta. Yolla saatiinkin jo paremmin sahkoa.

Arkon said...

Lighthouse on baltic shore?