22.6.09

paivan kysymys

Palmu piikkiaidalla ...
...vai ilman ?
*

Tosielamassa kysymyksia olisi tarjolla enemman mutta nyt on paa pilvissa, aivot auringossa sulaneet, enka anna pikkuasioiden kuten rikkoutuneen pesukoneen ja jokapaivaisten sahkoongelmien hairita elamaa.

Muutaman viimeisen vuoden ajan nama viikot ennen loman alkua ovat toistaneet samaa kaavaa. Jotain menee rikki, jotain tavallisesta poikkeavaa tapahtuu ja sita vatvotaan ja korjataan jos pystytaan.Kaiken taman jalkeen raahaudun (viimeisilla energioilla) lentokentalle, yritan nollata tilanteen ja lahtea renoutuneena lomalle.

Tana vuonna otan varaslahdon ja rentoudun jo nyt.

5 comments:

Paevi said...

Mieluummin ilman piikkilankaa...
Hyva paatos rentoutua jo nyt :-)

Satu said...

No ilman! :)

Oikein! Minäkin päätin, että lomavaihde päälle jo näinä vikoina työpäivinä, en SUOSTU stressaamaan enää mistään! Kannattaa energiat säästää oikeisiin tilanteisiin!

Toivon, että se pesukone korjautuu kuin itsestään!

Elena said...

Kaikennakoisen hassakan jalkeen se loma maistuu vielakin makeamalta.

Mita tuo piikkilanka suojelee?

Lissu said...

Palmu ilman piikkilankaa JA muuria. Rentouttavia paivia kohti lomaa.

pikkujutut said...

Paevi, ei jaksa enaa stressata,ei ei...

Satunkaa, oikea asenne. Pesukoneen vika onkin todennakoisesti luultua pahempi. Viela kun pyorisi pari kertaa edes joten kuten ohjelman lapi, linkoa ei enaa ole mutta kasivoimin...

Elena, suojelee niilta tyypeilta,joilla ei ole rahaa maksaa rannalle mutta halua kylla tulla sisalle.

Lissu, viime hetken stressi saavuttaa huippunsa huomenillalla, sitten se taas helpottaa, jos tuttua kaavaa toistaa.Muuten ollaan rentoina.