25.5.09

vuosipaivajuhlintaa


Yhdeksan vuotta sitten tana samaisena paivana etelanaapuri vetaytyi takaisin rajan taakse. Taman virallisen vapaapaivan juhlinnan aihe.
*
Mutta jos paiva oli suuri askel maalle, oli se melkein yhta suuri askel meidan perheelle. Tama paiva on alku sille, etta kirjoitan tata postausta taalta jostain sen sijaan etta kirjoittaisin sita kotisohvalla Pohjolassa. Ensiaskeleet oli otettu jo aiemmin, mutta maratonille kipaistiin yhdeksan vuotta sitten tanaan.

Kun maalia ei viela ole nakyvissa, taidamme ottaa pyrahdyksen rannalle.Viela mietinnassa mille.
Tuolle kiviselle vai toiselle hiekkaiselle.

9 comments:

Lissu said...

Elaman polut vievat meita joskus sinne tanne. Vaikkapa sinne kiviselle rannalle, tai tanne vuorten kainaloon. Helleterveisin Lissu.

Elena said...

Mukava kun juhlitte kaikkia tarkeita paivia. Voiskin keksia joka paivalle juhlan aiheen. Arjentunteenkarkoitukseksi.

violet said...

Jäin miettimään tuota "kun maalia ei vielä ole näkyvissä" -juttua.
Mitäs sanot, eikö ole oikeastaan aika kiva juttu ettei maalia näy?
Jos sen näkisi niin lakkaisiko näkemästä muuta kun ajattelis: kohtahan tässä ollaan maalissa, perillä, ei tarvi/kannata enää sitä tätä tuota...

pikkujutut said...

Lissu, sinne tanne heittelevat juu. Veivat kuitenkin hiekkarannalle tanaan.

Elena, taalla juhlitaan tai pidetaan vapataa syysta mista tahansa. Ensi viikolla luvassa pikkumiehella pari vapaapaivaa valmistujaisten johdosta, sita seuraavalla vaalien taki paiva tai ehka enemman. Koulun loppuminenkin on viela epatiedossa.Kaipa tuo kuitenkin jossain kohden kesakuuta loppuu.

Violet, positiivisessa mielessa kirjoitettu se oli (ainkain yritetty), ihan viela ei olla edes loppukirissa :).Vuosivasymykset kylla nakyy ja tuntuu.

Jael said...

9 vuottako olette jo tuolla puolella olleet...jotenkuten käsitin että siitä oli lyhyempi aika siitä kun täällä olitte.
Toivottavasti löytyy sitten se oikea suunta!

pikkujutut said...

Yaelian,saikahdin vallan itsekin mutta ei, onneksi, muutaman vuoden vahemman olemme olleet taalla.Mukana laskuissa on siellakin oleilu. Taytyi aivan laskea sormilla :).

Suunnat selvilla, reiti hakusassa :).

_hoya_ said...

9 vuotta siellä :-O ?? Oh hoh. Kadehdin ja kunnioitan ihmisiä, jotka uskaltavat asua ja elää muualla kuin kotimaassaan. Syvä kumarrus!

pikkujutut said...

_hoya_, lyhyempi aika ollaan oltu. Kaikki alkoi 9 vuotta sitten puhelinsoitolla ja siita lahti.Ja lahdettiinkin sitten ihan ensin muualle. Jos suoraan olisi tanne pitanyt tulla, olisin edelleen Suomessa.Joten ei kannata kauheasti kumarrella :)

anumorchy said...

Aha, taalla etelapuolella sita ei juhlittu millaan tavoin...