30.4.09

juhlia ja inspiraatiota


Vappua emme ole viettaneet sitten esikoisen syntyman, joten poikkeusta emme taida tehda tanaankaan. Viikonlopulle on luvassa synttarijuhlia taas pariinkin otteeseen, joten eikohan ne riita juhlinnaksi. Puolivakavissani olen suunnitellut paassani lasten juhlakirjaa, silla naissa synttaritouhussa alkaa tulla jo puoliammattilaiseksi. Kirjan teemana voisi olla vahalla rahalla, suurella innolla ideoita ja vinkkeja lastenjuhliin.

Mutta tavoitteet olisivat kovat. Kirjan taytyisi olla yhta paljon inspiraatiota antava kuin tuo ostamani korukirja. Kyseinen kirja nimittain innoitti ostamaan varikkaita kukkasia kotiin. Poikkeus, joka harvoin tapahtuu. Jotenkin tuntuu, etta juhlakirjan ideointia on viela syyta jatkaa.

7 comments:

Marja said...

Ihana tosiaan tuo korukirja! Vaikka mitä hyviä ideoita.

Loistavalta kuulostaa myös oma kirjasuunnitelmasi. Toivottavasti toteuttaisit sen!

s a n s k u :) said...

Ihania kukkia! Inspiksia kirjan suhteen. Hauskaa puuhaa.

Jael said...

Tosi kauniita kukkakuvia!
Jatkuvat synttärit voivat olla aikamoinen riesa,mutta lapset tykkää...Hyvä idea tuo kirja!

M'man said...

Herkullisen ihanan varisia kukkia!

Mukavaa vkonloppua :)

pikkujutut said...

Ilona, kirjasta on kylla iloa ja silmanruokaa pitkaksi aikaa. Jos en kirjaa saa aikaiseksi, voin tyollistaa itseni juhlienjarjestajana..( ei ihan ykkosena toiveammateissa kuitenkaan).

Sansku,kiitos. Aina silloin talloin tulee mieleen, etta voisi ne jutut olla yksissa kansissa mutta polte viela uupuu.

Yaelian,kiitokset myos. Syntymapaivat OVAT kaksipiippuinen juttu. Lapsilta puuttuu taalla puistot yms..leikkipaikat ja synttarijuhlat ovat ainoita paikkoja missa voivat isommalla porukalla leikkia.Joten mielellaan lapset niihin haluavat mutta jossain kohtaa turnauskestavyys lakkaa.Ja vaikka juhlia jo me vanhemmat rajoitamme niin silti niita on valilla liikaa.

M'man, valkoiseen tottuneille silmille vari-iloittelu oli jo liikaa mutta hyvin kevaiselta nayttavat. Mukavaa viikonloppua myos sinne!

Maria Puotiniemi said...

Juhlakirja kuulostaa loistoidealta, se voisi inspiroida kotikutsujen järjestämiseen sen sijaan, että lapset viedään jonnekin hampurilaispaikkaan tms. ohjelmantarjoajalle juhlimaan, mikä tuntuu olevan yleistymään päin.

Anonymous said...

Kiitos mielenkiintoinen blogi