15.3.09

tama viikonloppu

Viikonloppu hurahti ohi ennenkuin ennatti henkaista. Viikonloppu menikin syntymapaivilla vieraillen (tytar), pikaruokapaikan leikkitelineessa kiipeillen (pikkumies) kotona pinoja pienentaen (kaikki) ja hyvasta ruoasta nautiskellen (kaikki). Kakku leivottiin ja syotiin. Ulkoillakin saatiin, rullaluistimilla luisteltua ja potkulaudalla kurvailtua.

Nyt jaksaa taas ottaa vastaan uuden viikon uusine kujeineen.

6 comments:

Nansku said...

Mukavaa viikkoa teille kaikille! :) Täällä kevät jo kovaa vauhtia tulossa.. Lätäköitä riittää.. Milloinkas tännepäin olette tulossa? ;)

pikkujutut said...

Nansku, laitan meilia tulemaan :). Mukavaa viikkoa sinnekin!

violet said...

Rullaluistimet olivat meilläkin käytössä pitkästä aikaa. Pojat innostuvat niistä aina sillain kausiluontoisesti. Minen välitä ollenkaan. Istuin penkillä ja katselin ja voi miten sekin oli kivaa!

pikkujutut said...

violet, meillakin kausiluontoista.Minulla on omat luistimet, mutta jatin ne Suomeen, joten nyt tyydyttava vain katselemaan, muuten menisin mukana.

tuike said...

Minua ihastuttavat aina vaan nämä sinun kukkakuvat. Niissä on JOTAIN... sisäistä tyyliä? Jotain sellaista vaikeasti sanoiksi muuntuvaa.

pikkujutut said...

tuike, ja taman sisaisen tyylin otan nyt omaan kayttoon, ihan kaikkeen sita sovellan. Kiitos sanoistasi. Kukat ovat siita mukavia kuvattavia,etta pysyvat paikoillaan. Ehkapa muuten olen ollut ampiainen edellisessa elamassa :)