21.2.09

kelluva kaupunki


Eilen tutkimme lasten kanssa kuvia internetista Atlantiksesta ja arkeologin ammatista haaveilevat lapsemme olivat silmat suurina. Molemmat kun ovat paattaneet ryhtya tutkimaan menneisyytta. Pikkumies ilmoittaa tata nykya tulevaksi ammatikseen Indiana Jones. Tosin nyt saattoi tulla tahan haaveeseen hieman mutkia matkaan kun haittapuolia loytyi. Haiden seassa sukeltaminen ei kuulemma ole niin kivaa. Toisaalta Indianakin pelkaa kaarmeita, joten ehkapa ongelma on jollain keinoin ratkaistavissa.
*
Kuva-arkistoista loytyi aiheeseen sopiva kuva. Veden paalla kelluva talorykelma on asuinkaupunkimme.Tama kuva varmaan selittaa sen, miksi en ole jarin innostunut maanjaristyksista maalla tai merella. Mutta ei tassa harmaita hiuksia pelon takia hankita.Luotan siihen, etta tama kaupunki kelluu edelleenkin, eika aivan heti ole tulevien indianajoneksien ja laracroftien tyomaata.

Edit: Miehen vaatimuksesta kuvan vaihto. Taytyy myontaa, etta tasta kuvasta nakyy selvemmin koko kaupunki. Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.

7 comments:

Rouva Nordman said...

Jännä kaupunki ja varmaan tuleville arkeologeille kiinnostava.. Onpa lapsillasi ihania ammatillisia haaveita.

pikkujutut said...

Katilein, kaupungin alla on vanhaa asutusta niin paljon, etta moni maanomistaja on saanut kokea yllatyksen kun aloittaessaan rakentamaan uutta, homma jaanyt kesken loydosten takia.

Ammateista: tytar paatteli tanaan etta elainlaakarin tyo voisi olla mukava..

mizyéna said...

Vau, onpa mielenkiintoista. Hyvä kun vaihdoit kuvan. En saanut siitä ekasta selvää :D

pikkujutut said...

Mizyena, mies vaitti samaa, ettei nae mitaan ;)

Jael said...

En minäkään edellisestä kuvasta saanut selvää.Onpa jännä kaupunki!

_hoya_ said...

Hahhaaa :-D Tuo kuvanvaihto oli hyvä! Ihmettelin kovasti, että niinkö huono näyttö mulla on kotona, että kuvat näyttävät töissä ihan erilaisilta. Piti oikein hieraista silmiään :-D

pikkujutut said...

Yaelian, kuvan vaihtaminen siis kannatti :).

_hoya_,klikaamalla saat viela suuremmaksi, sitten pitaisi nakya todella hyvin.