11.2.09

handmade and shopping



Siivousta on aloitettu...korupoydalta. Irtonaisia osia yhdistetty toisiinsa ja saatu jotain valmiiksikin.Tosiasiassahan tama on vain todellisuuden kieltamista ja pakenemista oikeista siivoustoista mutta kun jostain taytyy aloittaa niin miksei sitten naista mielihyvaa tuovista tekemisista.

Rannekorun ostin kylilta, alle dollarin siita maksoin. Ajattelin katsoa osaisinko tehda samantyyppista itsekin. Ja katsoa kuinka paljon aikaa punomiseen menee. Jos tuota valmista korua ei koneella ole tehty, niin jonkun sormet ovat napparasti punoneet lankaa ja helmia. Tuntipalkkaa voi vain arvuutella.

Mutta tarvikkeista puheen ollen, taidan lahtea etsimaan uusia helmia. Olin ajatellut olla hankkimatta mitaan mutta naemma tarvitsenkin yhta sun toista, jotta uusia koruja saan aikaiseksi. Toinen juttu on loytyyko mitaan. Eilinen myrsky nakyy enaa meren raivoamisena ja aurinko pilkistelee, joten paiva on ainakin taydellinen kaupunkikierrokselle.

9 comments:

Paevi said...

Ihana tuo ensimmainen kuva!

Jael said...

Kauniita koruja ja kuvia.Miten noita korujen materiaaleja löytyy sieltäpäin? Eteläisessä Tel Avivissa on alue, missä vieri vierin kauppoja,jotka myyvät kaikkea korunvalmistukseen.Joskus käyn niissä ihailemassa, ja tekee mieli ostaa ja kokeilla,mutta mun kokemukseni koruntekotaidossa on kovin vaatimatonta...

pikkujutut said...

Paevi, kiitos.

Yaelian, kiitos myos sinulle. Huonosti loytyy mitaan taalta meidan peralta. Tuskaa se etsiminen on. Paakaupungissa kylla mutta paaasiallisesti alueilla, joihin ei ehka minun kannata menna :(.

Tiesin tuon. Kohta hankin sen veneen ja soudan sinne :). Korujen tekeminen ei ole vaikeaa, kay hakemassa tarvikkeet ja kokeile mutta varo, koukkuun on helppo jaada.Parasta stressinhoitoa kuitenkin!

Heli said...

Terve pitkästä aikaa! Elämä alkaa voittaa penkin ja näppäimistön välissä eli paluu blogistaniaan on mahdollista.

Ihania koruja! Mulla on aina välillä kaaoksen keskellä hirveä tarve siivota kaappeja eikä suinkaan kaaosta. Toisaalta minnekä sen kaaoksen piilottaisi, jos kaapit pursuavat edellisen jäljiltä :)

Merja said...

Tuo punottu juttu on jännästi tehty. Ja nuo ylläolevat, ovatko siis sinun tekemiä?

Olin tosi iloisesti yllättynyt kun näin kasvot tuossa aiemmassa postauksessa. Hyvä nähdä miltä näytät. Poikasi on tainnut sinulta periä piirteitä?

pikkujutut said...

Heli, tervetuloa uudelleen:).Kaapeista on hyva aloittaa, voi tyontaa pinot sinne piiloon.

Merja, yllaolevat ovat omia. Osa sanoo, etta poikanen on minuun, osa sanoo isaansa. Luonne on minulta :).

tuike said...

Hei taas. Kaunis kuva sinusta tuossa alempana.

Käytätkö tekemissäsi koruissa vain lasihelmiä vai onko niissä muitakin materiaaleja? Muovia?

pikkujutut said...

Tuike, kiitos :). Paaosin lasia, jos vain mahdollista. Muitakin on, puuta, erilaisia "kivia" ja on muoviakin, siina vaiheessa kun muut helmet ovat loppuneet :). Taalla ei saa informaatiota helmista mita ostan,kun myyjatkaan eivat aina tieda, joten valilla mennaan arvauksella.

M'man said...

Tuo ylakuvan pienen pieni sydan on aivan ihastuttava. :)
Myohaisena, mukavaa ystavanpaivaa sinullekin !