13.2.09

ahdistaa

Generaattorivirta irtisanoi itsensa eilen illalla.Tana aamunakaan virtaa ei tullut, joten ei kun soittamaan ympariinsa. Vihdoin ja viimein sahko palasi ja pesukone paasi huuhtelemaan koneessa olevat pyykit.

Internetyhteys patkii koko ajan. Samaan aikaan paikalliset asukkaat, halvemmalla kuukausimaksulla, lataavat musiikkia, soittavat skypella. Asioita, joista me tata nykya vain haaveilemme. Eika aina jaksa pillastua, vaikka se on ainoa keino saada jotain tapahtumaan.

Tytar ei paase huomenna paakaupunkiin syntymapaivajuhliin. Siella kun on tuollainen kahden miljoonan ihmisen torikokoontuminen odotettavissa. Tytar ymmartaa ja ei ymmarra. Pahaa mielta niin omalla lapsella kuin myos syntymapaivasankarilla.

Hieman kismaa siella ja taalla.Turhanpaivaista ja tyhmaa.Kulttuurieroja, kasvatuseroja.

Valittamallahan tama ei parane.Mutta juuri tanaan ampari meni yli. Liian paljon negatiivista lyhyessa ajassa.Nyt tarvitsee loytaa tsemppausvarastot ja ammentaa myos postiivista energiaa.Kylla tama tasta. Niin kuin aina.

4 comments:

Jael said...

Voi harmi tuota että sähköt temppuilee tuolla tavalla;itse meen ihan sekaisin jos sähkö reistailee. Toivottavasti toimii nyt hyvin.

Minkä takia paikalliset saavat nettiyhteyden halvemmalla kuin te,asuttehan tekin siellä?

Olen pahoillani ettei tyttäresi pääse niihin synttärijuhliin, tosi kurja juttu. Ehkä keksit hänelle jotain kivaa tilalle...

pikkujutut said...

Yaelian, kiitos myotatunnosta :).
Toimii ne nyt taas, jonkun aikaa.Hoksasin ilmaisseeni itseani hassusti. Internetyhteys tulee nettikahvilan kautta, joten ensin nopeudet sinne, sitten kavereille ja sitten tavantallaajille. Nyt kun on yo, toimii suht hyvin.:)

Juhlasurku on jo mennyt ohi.Paivansankarin naemme aamulla, joten eikohan se siita.

Jael said...

Ai sillä tavalla, kuulostaa vähän hankalalta..
Oikein hyvää ystävänpäivää, Pikkujutut:-)

pikkujutut said...

Yaelian, kiitos samoin.