30.1.09

goodbye january

Varaslahto ensi kuuhun. Jostain syysta tuntuu vain niin helpottavalta, etta jo sunnuntaina on helmikuu. Toisaalta silloinhan ollaan kuukauden verran lahempana kevatta ja kesaa. Lahempana lampoa ja aurinkoa. Aamut, jolloin sisalampotila on noin 13-15 C, unohtuvat.Tuuli ei vingu ovien ja ikkunoiden raoista.

Meilla taidetaan olla jo suurinpiirtein kunnossa vaikka eilen viela naytti toisenlaiselta.Yllattava maara vallatonta energiaa on tayttanyt talon. Tarkoituksena on valjastaa se energia nyt kakun leipomiseen. Viikonlopun kunniaksi herkkua. Yllatykseksi miehelle. Helmikuulle. Maukasta viikonvaihdetta!

6 comments:

Sooloilija said...

Hieno ja vaikuttava merikuva!
On aina ihanaa kun tammikuu päättyy. Se toisaalta vilahtaa nopeasti ohi, mutta toisaalta tuntuu niin pitkältä, alkukuusta kun on aina vielä vähän joulutunnelmatkin..

Onnea parantumisille ja nauttikaahan kakusta!

tuike said...

Hassua, mietin, olenko koskaan käynyt täällä sinun toisessa blogissa. Noita koruja kävin katsomassa usein, mutta tämä....täytyy tutustua.

Jael said...

Upealta näyttää meri kuvassasi. Pohjoisessa asuessani viime talvena mulla oli sisälämpötila vielä alhaisempi kuin teillä;nyt täällä missä nyt asun on tänään ollut 17 astetta sisällä ,ihan ok mielestäni. Hyvää viikonloppua ja toivottavasti olette jo kaikki parantuneet!

HeidiHelmiina said...

Herkullisia kakkuhetkiä. Tammikuu on mennyt kauhean nopeasti, ehkä liiankin. En ole ajantajua senkään osalta sisäistänyt, että eilen postissa kirjoitin vielä vuodeksi 2008.

_hoya_ said...

Teillä on siellä varmaan ihana kevät! Kiva että voitte paremmin. Hauskaa viikonloppua sinullekin :-)

pikkujutut said...

Sooloilija, kiitos. Olin itsekin yllattynyt milta kuva nayttikaan. Nyt tammikuu todella livahti kasista, yleensa se on tuntunut tosi pitkalta.

Tuike, tervetuloa tallekin puolelle.

Yaelian, meillakin lampotila nousee sinne 17 C paivan aikana mutta aamulla ja illalla viileampaa.Tama talvi on ollut tahan asti lampimampi kuin viime vuosi.

Helmiina, kakku meni jo :). Kirjoitin myos lasten johonkin lupalappuun 2008 toissa viikolla. Hieman on paivat ja vuodet olleet hukassa.

_hoya_, kevat on todella parasta aikaa, jos vain tulee lempea sellainen. Sita odotellen..:)