7.12.08

few more parties


Tanaan vedamme henkea, jo huomenna on Eid Al-Adha, johon varustautuminen on tukkinut kaupat ja ruuhkauttanut ajotiet. Taalla on otettu vinkeista vaarin ja lamaa on torjuttu kuluttamalla rahaa runsaasti lahjoihin.Kaupungissa on ollut paljon ihmisia, useita muovipusseja kasissaan. Joka paiva viimeisen viikon ajan. Meille paiva on vain yksi ylimaarainen vapaapaiva muiden joukossa, tervetullut kuitenkin.
###
Pikkumies harjoittelee jo varsin vakain ottein tulevia koitoksia varten. Sitahan ei tieda josko yon aikana parran kasvu olisi jo alkanut.
***
Tomorrow is Eid Al- Adha, one more holiday before Christmas. Schools are closed until Thursday. December is a real party month for us but this year the mood for partying hasn't really showed up.Still waiting...

7 comments:

violet said...

IHANA pikkumies!
Parta kuntoon;-)

Jael said...

Onpa pikkumiehellä jo varmat otteet tuossa parranajossa;-) Ihana!

Nansku said...

Voi kuinka isolta pojalta K näyttää, kun "partaansa" ajaa.. :) taitaa olla edessä partakoneen osto.. Joko joululahjatoiveissa? ;) Terveisiä teille sinne lämpimään, tänne taisi tulla talvi, nyt -7.

pikkujutut said...

Violet, juu,parta kuntoon.Kainalokarvoja kurkistellaan aamuisin myos ;).

Yaelian, onneksi keskittyi partavaahdon poistamiseen ettei tullut viiruja kasvoihin.

Nansku, ei ole joululahjatoiveissa..ainakan viela.

mizyéna said...

Oikein hämmästyin blogiin tullessa ja piti tarkistaa olenko oikeassa osoitteessa. Olen sadasti miettinyt minkälaisia lapsikuvia sinä otat, kun ei olla koskaan päästy niitä ihailemaan :)

Ihana pikkumies!

Rouva Nordman said...

Hih hii! Hyvät ilmeet pienellä!

pikkujutut said...

Marita, no ei naitakaan kuvia voi ihailla. Kiireessa napattu ennenkuin tilanne karkaa kasista :). Lasten kuvien nayttaminen on vahan arveluttavaa toisaalta,toisaalta taas miksikas ei.

Katilein, no, kuten ylla sanoin,tilanne oli kaynnissa ja Ne ilmeet mitka olisi pitanyt taltoida,jaivat ottamatta...mutta kylla naistakin onneksi jotain nakee :)