28.12.08

beaches


Kaupunkimme on aivan meren rannassa ja erilaisia rantoja loytyy. On yleisia uimarantoja, iso ja pieni ja sitten kristittyjen alueella kolmas. On hotellin uimaranta, jossa kaydaan uimassa kesaaikaan.Kallista luksusta, missa sita luksusta ei edes nay. Mutta ei onneksi kuulu myoskaan vihellyksia.Tuijotuksiakin nakee yhta harvoin kuin tarjoilijapoikia.

Sitten on salapaikka, lasten keksima nimi rannalle, joka on joutomaata. Sielta vasta aarteita loytyykin kaikkien roskien seasta kun varovaisesti kaivaa. Myrskyn jalkeen voi loytaa ihan mita tahansa. Yleensa kaatopaikalta veteen joutuneita roskia.

Sitten on viela Camel-point. Ranta, jossa aallot ovat aina isot ja missa merituuli puhaltaa raikkaasti. Missa on akkisyvaa ja kova merivirta. Ja mista loytyy kauniita kivia.
***
There are many beaches around the town. A few public beaches and one privat beach. All of them have their own character. One is best for swimming, one for diving. One is the best place to collect stones, another best place for treasures.

4 comments:

mizyéna said...

Heti kiinnitin huomiota noihin kiviin! Kauniita!

_hoya_ said...

Salaranta, jee!
Salarannan salarakas.. hah haha :-D

Jael said...

Meren äärellä on ihanaa asua! Kauniita kiviä, rakastan pyöreitä ja sileitä kiviä.

pikkujutut said...

Marita, eika tassa nay edes ne aarteet :).

_Hoya_, noista salarannan salarakkaista ei meilla kylla ole kokemusta ;).

Yaelian, meilla kerataan sydamen muotoisia kivia, sitten pyoreita lasinpalasia, pallon muotoisia sileita kivia ja ja...Ollaan naita raahattu Suomeenkin jo kassillisen verran ;).