4.11.08

our kitchen windows



Otteita keittion ikkunoista. Stromso tv-ohjelman innoittama tein meille tuorekelmusta ikkunaverhot. Ovat kylla jo vahan repsahtaneet, joten talven jalkeen lienee syyta tarttua toimeen ja uudistaa verhot. Tytar sai lahjaksi ikkunavareja, joita aidinkin oli pakko testata. Suosikkireseptit ovat nyt katseen ulottuvilla.Totta puhuen ne ovat vain muistuttamassa todellisista resepteista, naita savelletaan koko ajan.
***
Our kitchen windows. Not typical ones but something different.

4 comments:

Sooloilija said...

Siis mitä; verhot kelmusta? Miten? Onko niissä jotain välissä jne ?

Minäkin katson silloin tällöin Strömsöä, mukava ohjelma, jossa leivotaan, askarrellaan ja tunnelmoidaan elämän ihanuudella! Niin lintukotomainen ohjelma, mikään paha ei ulotu Strömsööhön. Muttei tarvikaan.. Kyllä muut realistisemmat ohjelmat hoitavat sen puolen..

Vilijonkka said...

Mikä idea! Heti tuli jatko mileen, että mites toimisivat leivinpaperirullaverhot?

Muistan yhden taitelija Kiiskisen (etunimi unohtunut) keittiön, jonka kaapinoviin hän oli maalannut-kirjoittanut tekstiä täyteen. Aika mainio näky sekin.

pikkujutut said...

Sooloilija, kylla, tuorekelmusta ovat. Tama vinkki oli Stromsossa joskus 2006 mutta siina kahden tuorekelmun valiin laitettiin tuoreita kukkia ja ripustettiin ne sitten ikkunan eteen. Eivat siis kesta vuosikaupalla kuten meidan :).

Nama verhot on helppo tehda. Ensin sopiva pituus kelmua alustalle, valiin esim. kuten meilla noita tekokukan lehtia, toinen kelmu paalle. Silitys kankaan lapi etta kelmut kiinnittyvat toisiinsa ja a vot, edessa on valmiit verhot.

Stromsota en olekaan paassyt katsomaan aikoihin, pitaa kayda kurkkaa nettisivut :).

Vilijonkka, meillahan siis on kokeiltu myos niita verhoja;). Tyyli oli leivinpaperiin kuvioita lumihiutaletyyliin ja ikkunaan kaksipuoleisella teipilla. Kuuluvat kokeilujen sarjaan halvalla sisustaen :).

Suomikodissa olessamme maalasin keittion kaapin ovet liitutaulumaalilla ja ne olivat makeet. Mies ja appi remontoivat ne kylla luvatta valkoisen maalin alle mutta tarkoitus on edelleen toteuttaa sama idea.Ne ovet oli meinaan vaihtuvaa taidetta kun lapsetkin paasivat piirtamaan.

Heli said...

Onpa loistava idea verhoille!