7.11.08

at the beach


Lapsilla oli opettajien koulutuspaivan johdosta vapaata ja suuntasimme, minnekas muuallekaan kuin rannalle. Mereen asti emme paasseet, ranta on suljettu uimiselta muttei onneksi leikkimiselta. Suunniteltu pari tuntinen vierahti neljaksi tunniksi ja paluumatkalla pyorahdimme yleisella rannalla viela hetken, jotta lapset paasivat uimaankin.

Samaisella paluumatkalla eras vastaantulija kayttaytyi hieman sopimattomasti. Talla kertaa mies jai kiinni ja sai paikalliselta poliisilta kyydin pidatysselliin. Omat lapset saivat taasen osan varhaisesta seksuaalikasvatuksesta. Muttei se pilannut paivaa, eika myoskaan se, etta vetta ei tullut kotona pisaraakaan vesitankin puhdistuksen johdosta. Mikas siina, jos asiasta ei muisteta mainita.Tarkeaa on, etta kolme muovipussia hiekkaa on saatu tankista pois ja se on jalleen puhdas, ainakin teoriassa.
***
The kids had a day off from school and we went to the beach. Four hours for playing with friends and at last a bit swimming. A good day!

7 comments:

mizyéna said...

Heh, voi ei. No onneksi vettä taas tulee. Hui, jäin miettimään mitä sopimatonta tapahtui. On kurjaa kun kohtaatte siellä sellaista.

Mukavaa viikonloppua.

Elina said...

Ah, päästäpä aurinkoiselle rannalle täältä pimeästä ja kylmästä...

violet said...

Hyi saasta noita kaikkia mieseläjiä....siis tuollaisia...Ja RANTA, oi voi se kelpaisi niin tännekin!

pikkujutut said...

Marita, vetta ei varmasti olisi tullut koko iltaan ellei eras nimeltamainitsematon suomalainen olisi kaynyt kysymassa miksei tule vetta :). Noihin kurjuuksiin, niille vaan ei voi mitaan..

ekub, tanne vaan, taalla riittaa niin vetta kuin rantaakiin. Ketaan ei ole enaa rannoilla kun on jo kylma :).

Violet, samat sanat, tervetuloa. Noita sekopaita taalla naemma riittaa.Eniten inhottaa ja arsyttaa kun tekevat mita tekevat lastenkin nahden. Onneksi nyt saimme edes yhden kiinni, joka on varmasti jo taas vapaalla jalalla.

Malla said...

Hyi että, kaikenlaisia sitä onkin..

Minäkin ihastelin rantaa. Kyllä kelpaisi tännekin.

Saako blogisi linkittää?

pikkujutut said...

Malla, niinpa...ja rannalla ei ole edelleenkaan ruuhkaa, joten tanne vain..;)
Linkita vain :).

Merja said...

Mekin pyörähdimme eilen rannalla. Täälläkin jo viileämpää, mutta surffaajia löytyy aina.

Inhottavan kuuloisia kulkijoita, tuollaiset. Saisivat virua sellissä ikänsä.