24.10.08

yesterday,today

Eilen. Menin koululle pitamaan tunnit. Valiajalla ajattelin ottaa kuvia puutarhan kukista.Kaivaessani kameran laukusta muistin samalla akun jaaneen kotiin lataukseen. Lyhyehkolla tauolla kipaisin kaymaan kotona.Normaali 15 minuutin matka taittui nyt samassa ajassa mutta sisaltaen menopaluun. Loppujen lopuksi en ehtinyt ottamaan kuvan kuvaa vaan loysin itseni koulun naapurista eraan ystavan luota kahvikuppi kadessani.

Tanaan. Tarkoituksena oli vain siivota kunnolla lastenhuone. Sangyn vieresta, seinan alaosasta loytyi homeklontti ja siivous muuttui urakaksi sisaltaen maalin irroitusta seinasta.Illalla loytyi homeen aiheuttajakin.Suihkun lammin vesiputki vuotaa. Nyt sitten seuraa putkiremontti numero 2 ja vahan muutakin remonttia.

Meidan elamassa tapahtuu aina, koko ajan ja jatkuvasti. Tahdoimme tai emme. Jos muut tahot eivat jannitysta tai toimintaa tuota, teemme sen itse, vaikka vahingossa. Tasainen, rutiinien muokkaama arki kuulostaa mukavalta muttei taida sittenkaan olla meidan juttu.Voisi olla liian rauhallista, kenties jopa tylsaa.
***
Yesterday and today- two days full of cases. Forgetting camera's battery at home, running back home, picking it and finally, not using camera at all. Some mould at the wall. A broken pipe. Funny moments, fast movements.

5 comments:

mizyéna said...

Voi kurja tuota hometta..:(

wjcatnip said...

I've just found your beautiful blog...lovely, thank you. - Wendy

Heli said...

Toivottavasti saatte putken korjattua niin, ettei enempää vikoja löydy. Ikäviä juttuja!

pikkujutut said...

Marita, niinpa ...

Wendy, thanks ;)!

Heli, jotta putkeen paasee kasiksi, vaatii se seinan purkamista lasten huoneen puolelta. Yksinkertaista sanottuna, totuus onkin sitten jotain muuta :)!

M'man said...

Taa on niin tata... ;)

Yksi asia loppuu, toinen alkaa. Elama on yhta asiast atoiseen menoa. :) Tsemppia remonttiin, se ei ole koskaan kauhe nhauskaa aikaa, varsinkaan tallaisen yllatyksen loydyttya.