2.10.08

nappikaupoilla




Kaiken hassakan keskella kerkesimme vierailla souqkilla nappikaupoilla. Loytyi aarteita, puunappeja seka hauskoja, vaikkakin muovisia kukkasia. Mika parasta, loytyi myos nappiaarrekammio, joka on ollut aina silmien edessa, mutta nyt se paasi jo tajuntaan saakka.
***
I found some nice buttons from souqk. The best thing was I found a treasure box, full of beautiful buttons. Until next time...

7 comments:

Kottis said...

HMMM! Tuolle koristeelliselle, mustalle kukkanapille vois minullakin olla käyttöä...;D

Nappiaarrekammio kuulostaa kiintoisalta, valotatko pliis lisää?!

pikkujutut said...

kottis, ja montako laitetaan ?!

Kauppa, jossa olen kaynyt triljoona kertaa, on tulvillaan nappeja ja varsinkin heidan takahuone...nappilaatikoita paallekkain: helmiais-, puu-,muovi- ja metallinappeja ja helmena pohjalla, helmia...Joko sekoan taysin tai osittain.

Hinnat ovat torkeat nailla markkinoilla mutta nyt alkaakin kunnon tinkimisen treenaus.

Ja naita EN OLE ENNEN tiennyt saatikka nahnyt mutta nyt kysyin jotain, mita ei myyja ymmartanyt ja paasin itse etsimaan ja nain koko komeuden ;)....

HeidiHelmiina said...

Upeita löytöjä! Minäkin kiinnitin huomioni erityisesti mustaan kukkanappiin. Omat kirppikseltä löytämäni napit ovat minulle timantteja (vaikkei kovin erikoisia olekaan), joille koetan keksiä arvoistansa käyttöä.

Kottis said...

No, mutta tämähän oli ilon ja onnen päivä, oikeesti! Mitä mahdollisuuksia ja helmiäkin...
Mitähän tästä seuraa... tuskin maltan odottaa:)

On se jännää, miten tutut asiat voivat joskus aueta ajan kanssa ihan uudessa valossa;D

violet said...

Ai Ali Baban aarteet onkin SIELLÄ?;-)
Hyvä sulle!

pikkujutut said...

helmiina, tassa vain muro-osa mita sielta loytyy ja ne aarteet viela jai sinne.Joillekin ne varmaan on tavan nappeja, minulle jotain muuta:).

kottis, onnen paiva, kylla. En ymmarra miksi en ole ennen niita hoksannut mutta onneksi edes nyt.Katsellaan, mita kehitellaan ;).

violet, no, ei ehka ihan ne;) mutta edes pieni osa..

s a n s k u :) said...

Jotain noissa napeissa on etta me naikkoset niista niin tykataan. :) Tasta tuli mieleen etta meidan pikkunen tykkaisikin moisesta nappipurkista ja sen aarteiden organisoinnista...