8.9.08

etuliitteellä


Eilen liikenteessä: Jostain kumman syystä joillakin 5o- 60 -vuotiailla miehillä on jonkinsortin asennevamma naisautoilijoita kohtaan. Jos nainen ajaa ja päättää ohittaa, kaasujalka ohitettavalla miesautoilijalla herää eloon. Vastaavasti tämän asenteen omaavat miehet ajavat tuhatta ja sataa ohi - koukaten sitten ja hiljentäen suoraan ohittamansa naisautoilijan eteen.

Tänään rautakaupassa: Kyllä tähän maaliin tarvitsee vielä sävyn, sanoo miesmyyjä, 55- v. Naisasiakas sanoo sävyn oleva juuri tämä kirjainnumeroyhdistelmä, mikä hänellä on. Yhteisymmärrystä ei löydy,naisasiakas kaappaa lapset kainaloonsa,marssii toiseen rautakauppaan. Kysyy samaa, kuulee olevansa oikeassa, urputtaa toisen kaupan myyjän asenteesta ja saa maalista alennusta nuoremmilta ( n. 25- v.) miesmyyjiltä.Ehkä pelkästä säälistä.

PS. En kuitenkaan yleistä. Ainakaan kovin paljoa.

4 comments:

violet said...

Yleistä vaan;-)
Syytäkin on. Ei se voi olla sattumaa että monilla naisilla on niin samanlaisia kokemuksia.

pikkujutut said...

violet, tästä voisi jatkaa pitkät pätkät ja tuohtua kunnolla mutta nyt vaan puhisen :).

Heli said...

Mä olen karvaasti huomannut saman sekä liikenteessä että kaupoilla. Kun annoin maalikaupassa periksi (kylläkin n. 25-vuotiaalle miesmyyjälle), katselen nyt liian tummaa sävyä lasten nukkumahuoneen seinissä. Sitä odotellessa, että ne alkavat miellyttämään silmää tai hermostun lopullisesti ja marssin ostamaan huomattavasti vaaleampaa.

pikkujutut said...

Heli, tästä saa siis verenpaineensa nousemaan,ainakin minä..:)

Serkkuni,myös nainen oli samassa kaupassa ostamassa maalia myös itselleen ja kun oikeaa sävyä ei löytynyt, myyjä ehdotti ostamaan pieniä purkkeja, jotta saa kokeilla löytyykö oikea...lopulta serkkuni tympääntyi ja samoin osti uudet maalit...Taktiikka on vailla vertaansa.