30.9.08

colour therapy



Viime yo meni paivystaessa sadetta ja sahkoja. Juuri kun olisi voinut vaipua uneen kunnolla, alkoi ulkona kunnon minareettikuoro, ensin yksi moskeija, peraan toinen ja taisi joukkoon liittya viela kolmaskin. Eid voi alkaa, Ramadan on paattynyt. Ensi yona luvassa lienee paukkupommeja, ilotulitusta ja ties mita pauketta. Kun asialle ei siis mitaan voi, on kestettava kuin nainen ja haettava lisaenergiaa muualta kuin levosta.

En valita myoskaan sahkosta tai lahinna sen puutteesta vaikka mieli tekisi. Sekin on asia, mika ei nayta muuttuvan. Kiittamatonkin olisin, silla onhan meilla sahkoa suurimman osan ajasta.Muutaman tunnin katkoihin opettelen (jalleen kerran) suhtautumaan kevyesti, ilman verenpaineen nousua. Mitas siita jos pesukoneessa odottaa pyykit, koppa taynna likaisia vaatteita ja toisessa kopassa puhtaat silitysta vaille. Vaattekaappeja vaan tyhjemmaksi ja hienoinen ryppyisyys ei haitanne. Kakkua varten voin kayttaa myos vispilaa, kasilihakset kehittyvat. Paivan ruokalistaa voi miettia sen mukaan mika on pakasteessa sulanein tuote. Kynttilan valohan on pelkastaan romanttista. Huomaatteko, positiivinen ajattelu myos inspiroi..

Edit: Paatimme lomapaivan kunniaksi kattaa poydan koreaksi,useilla herkuilla. Onnea kesti tasan ruokailun ajan, silla hetki sitten huomasimme etta vetta ei tule hanasta..pisaraakaan. Mitenkas tasta nyt muuttaisi positiivisen energian virtaavaksi vedeksi ???
***
We have had problems with elecricity, or lack of it. Every single day since last week. But try to keep myself in a positive mood.Hoping this is just temporary. Otherwise we will have a very looong winter time.

4 comments:

s a n s k u :) said...

Oi kamala. Kylla me nykyaan ollaan niin riippuvaisia energiasta ja juoksevasta vedesta. Osaanotot. :)

Kottis said...

Hienoa, että löydät asiaan edes hetkeksi tuollaisen näkökulman!:)

Voimia!:)

violet said...

Meillä uusin riemunaihe on se, että olohuoneen katosta valuu vettä.
Ämpäri alla kuin sarjakuvissa.
tip, tip, tips.

pikkujutut said...

Sansku, kiitos;). Sanos muuta.Vastaava tilanne on vastassa kesamokilla saaressa muttei stressaa ollenkaan,kun sen tietaa jo ennakkoon..Normaalissa arjessa nyppii, etenkin taalla, kovasti.

Kottis, toisaalta ei tata jaksa muutenkaan ja kelle tasta kiukkuisi kun syypaata ei ole helppoa nimeta..;). Kiitos kannustuksesta!

Violet, no, rahma tuo teidan katto.Mutta kiitos muistutuksesta.Meillakin ylakaapin katto vuotaa, piti korjata jo viime talvena mutta jai sitten..niin ja meilla on muuten katki puhelinlinjakin,johto roikkuu tuolla ulkona...tama alkaa olla jo hupaista hommaa ;).